BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünya Değişim Akademisi 126. merkezini açtı----

Dünya Değişim Akademisi 126. merkezini açtı

Dünya Değişim Akademisi 126. merkezini açtı
10 Ocak 2019 - 11:20 www.finansgundem.com

Kuruluşun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Ankara Gaziosmanpaşa’da da hizmet veriyor.

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 126. merkezini Ankara Gaziosmanpaşa’da açtı. “Şimdi değişim zamanı!” diyerek Türkiye’den yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini tüm merkezlerinde aynı itina ve titizlikle uygulayan kuruluşun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Gaziosmanpaşa’da da hizmet veriyor.

“Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalacak bir macera” diyen Değişim Uzmanları, “Hayallerinizden vazgeçmeyin, dünyanın neresinde olursanız olun değişimi  kucaklayın”  diyerek anlamlı bir mesajla da herkesi davet ediyorlar: “Eğer hayatını değiştirmek için bir değişim yaşamak istiyorsan, önce değişime karşı olan direncinin farkına var. Değişimin önündeki en büyük engel alışkanlıklardır. Birey değişime uyum sağlayıp başarılı olmak için alışkanlık zindanından çıkmalı ve alışkanlıklarının üstesinden gelebilmelidir...”

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. 

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, Ankara –Gaziosmanpaşa’da da pratik ve teorik sunumları; bilgili, deneyimli, motivasyon dolu Değişim Uzmanları ile hizmet verecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)