BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünya bu kadını konuşuyor... Yalan mı söylüyor?----

Dünya bu kadını konuşuyor... Yalan mı söylüyor?

Dünya bu kadını konuşuyor... Yalan mı söylüyor?
29 Ocak 2023 - 16:00 www.finansgundem.com

Milano'da yüksek kira fiyatları nedeniyle her gün 1600 kilometre yol giden 29 yaşındaki kadın tartışılmaya devam ediliyor.

Geçen haftalarda kamuoyuna bir açıklama yaparak Milano’daki işine o şehirde kiraların yüksek olması sebebiyle her gün 800 kilometre uzaktaki Napoli’de ailesinin yanından giden 29 yaşındaki Giuseppina Giugliano’yu konuşuyor…

Her gün yaklaşık 8 saatini hızlı tren ve toplu taşıma araçlarında geçiren ve Milano’daki bir okulda hademe olarak çalışan genç kadının hikayesi uluslararası kamuoyunda gündem olmuştu. Genç kadının hikayesinin duyulmasından sonra Giugliano’ya çok sayıda yardım mesajı gelirken İtalyan medyası olayı derinlemesine incelemeye devam ediyor.

Giugliano’yu takip eden İtalyan medyası genç kadının yalan söyleme ihtimali olduğunu ortaya attı. Sözcü'de yer alan habere göre, genç kadının ilgi çekmek ve meşhur olmak için böyle bir yalan söyleyebileceğini iddia ederken konuyla ilgili bir açıklama gelmemesi şüpheleri artırıyor.

İddiaları değerlendiren Italia 1 isimli televizyon kanalı genç kadının söylediği saatlerde tren istasyonuna gitse de Giugliano’nun ortaya çıkmadığını tespit etti. Daha sonra okul yönetimiyle konuşan İtalyan gazeteciler genç kadının izinli olduğunu duyurdu. Giugliano’nun bir yakınının hastalandığını ve bu sebeple izne çıktığını belirten yetkililer, “19 Ocak’tan Ağustos ayına kadar çalışmayacak” açıklamasını yaptı.

Öte yandan Giugliano’nun çalıştığı okula giden İtalyan gazeteciler orada okuyan öğrenciler ve çalışan öğretmenlerle görüştü. Hepsi Giuseppina’nın en son Eylül ayında göründüğünü dile getirdi.

Sosyal medyada Giugliano’nun biletinin fotoğrafının gösterilmesi istenirken genç kadının kamuoyunu yanlış yönlendirdiği belirtildi. O haberin çıkmasından beri sosyal medyada hiç açıklama yapmayan Giugliano’nun bu konuda konuşup konuşmayacağına dair ise bir yorum yapılmadı.

1600 KİLOMETRE YOL GİDİYOR

Milano’daki bir okulda çalışan 29 yaşındaki Giuseppina Giugliano geçen hafta Il Giorno gazetesine konuşmuş ve işe gitmek için her sabah 3.30’da kalktığını ve ancak gece 23.00 sularında eve dönebildiğini söylemişti. Giugliano’nun kira ödemek yerine aylık hızlı tren aboneliği yaptırdığı ve ailesinin yanında yaşadığını söylemesi ise İtalyan ve Avrupa medyalarında gündem olmuştu.

Giugliano maaşının 1165 euro olduğunu ve iki odalı bir dairenin fiyatının 1800 euro olduğunu söylemişti. Bu haberden sonra genç kadına destek mesajları gelirken bazı sosyal medya kullanıcıları aylık tren biletinin 400 euro olmasının inandırıcı olmadığını iddia etti.

Hırvatistan'da bikiniyle gezene 150 euro ceza

 

Manavgat'ta yerler beyaza büründü

 

Bakan Kurum'dan 'Atma' paylaşımı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.29 Ocak 2023 17:47

    MİLANODA KİRA FİYATLARI ARTTI İSE MİLANO BELEDIYE BAŞKANI YA SOSYAL KONUT YAPTIRIP DÜŞÜK GELİRLİ AILELERE KİRAYA VERMELİ YA DA ONLARA KİRA YARDIMI YAPMALIDIR AKSI HALDE SOSYAL KONUT YAPTIRMAYAN BELEDIYE BAŞKANINI DÜŞÜK GELİRLLER İSTIFAYA ZORLAMAK İÇİN PROTESTOLAR DÜZENLESINLER BECERİKSİZLE SUÇLANIP GÖREVDEN ALINSA DA OLUR