BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünya bu banka ve medya patronunu konuşuyor----

Dünya bu banka ve medya patronunu konuşuyor

Dünya bu banka ve medya patronunu konuşuyor
27 Ocak 2013 - 14:57 www.finansgundem.com

Independert ve London Evening Standard’ın Rus patronu Lebedev’in gizli çekilmiş yatak kasetleri ortalığı karıştırdı

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Independent ve London Evening Standard’ın milyarder patronu Alexander Lebedev, kendisini iki hayat kadınıyla yatakta gösteren görüntülerin KGB tarzı bir karalama kampanyası olduğunu öne sürdü. Kendisi de eski bir KGB ajanı olan Lebedev görüntülerin amacının kendisine “maksimum zarar” vermek ve piyasadan çekilmesini sağlamak olduğunu söyledi.
Sunday Times gazetesine konuşan  Lebedev, “Amaç şirketlerimi elimden alıp beni Rusya’nın dışına sürmek. Bankamın başından çekilmeye zorluyorlar. Bu işin arkasında birçok insan var. Bir kısmı paramı istiyor diğerleri ise benden kurtulmak istiyor çünkü onları açık açık yolsuzlukla suçladım. Kaset ailemi yıkmak için kullanıldı ama başarılı olamadı” dedi. 53 yaşındaki Lebedev, kaset internete yüklenmeden birkaç ay önce kendisine şantaj yapıldığını da anlattı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)