BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDünya Bankası’ndan Ukrayna’ya kredi----

Dünya Bankası’ndan Ukrayna’ya kredi

Dünya Bankası’ndan Ukrayna’ya kredi
14 Aralık 2020 - 15:06 www.finansgundem.com

Dünya Bankası, Ukrayna’ya 300 milyon dolar kredi verilmesini onayladı. Söz konusu destek paketinin sosyal yardımlara yönelik olduğu belirtildi.


Dünya Bankası'ndan yapılan açıklamada, banka tarafından sosyal destek sistemini modernize etme projesi için Ukrayna'ya 300 milyon dolar tahsis belirtildi.

Açıklamada "Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu Bugün Ukrayna'ya, COVID-19 salgını'nın sonuçlarının gelmeyi amaçlayan ek finansman dahilinde, sosyal destek modernizasyonu projesi için 300 milyon dolarlık bir kredi sağlamaya karar verdi." denildi.

Mesajda, "Ek fon, düşük gelirli ailelere uygun devlet sosyal yardım programı yoluyla destek sağlanacak ve bunun 1 milyon Ukraynalının COVID-19 salgını yoksulluğa düşmesini önleyecek." diye vurgulandı.

Dünya Bankası'nın hatırlattığına göre, bu proje için 150 milyon dolarlık ilk ek finansman dilimi 30 Nisan 2020'de kararlaştırıldı.

Dünya Bankası'ndan G20'ye borç uyarısı

 

Ukrayna'dan Türkiye'ye 25 milyar dolarlık altyapı yatırımı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)