BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDünya Bankası'ndan Halkbank'a kredi----

Dünya Bankası'ndan Halkbank'a kredi

Dünya Bankası'ndan Halkbank'a kredi
29 Aralık 2015 - 17:48 www.finansgundem.com

Halkbank KOBİ'leri finansmanında kullanmak üzere Dünya Bankası'ndan 20 yıl vadeli kredi sağladı

Dünya Bankası, Halkbank’a KOBİ finansman projesi için 200 milyon dolar kredi sağladı. Halkbank'tan KAP'a yapılan açıklamada, kredinin 4 yılı anapara ödemesiz olmak üzere toplam 20 yıl vadeli olarak temin edildiği belirtildi.
 
Halkbank'tan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
Bankamız ile Dünya Bankası arasında Mikro İşletmeler ve KOBİ'ler ile KOBİ'lerle iş ilişkisinde olan Büyük İşletmelerin yatırım ve işletme sermayesi ihtiyaçlarını finanse etmek üzere Hazine Müsteşarlığı'nın garantisiyle 200 milyon USD tutarında bir kredi anlaşması imzalanmıştır. Kredi, 4 yılı anapara ödemesiz olmak üzere toplam 20 yıl vadeli olarak temin edilmiştir.
 
Açıklamanın İngilizce versiyonuna aşağıda yer verilmektedir./ English version of the disclosure is stated below.
 
A loan agreement at an amount of USD 200 million between Halkbank and the World Bank has been signed under the guarantee of the Undersecretariat of Treasury, in order to finance working capital and investment needs of MSMEs and Large Enterprises that are in business relationship with MSMEs. Loan has been received with a final maturity of 20 years including a 4-year grace period.
 
In case of any contradiction between the Turkish and English versions of this public disclosure, the Turkish version shall prevail.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)