BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünya Bankası'ndan Beyrut için destek mesajı----

Dünya Bankası'ndan Beyrut için destek mesajı

Dünya Bankası'ndan Beyrut için destek mesajı
06 Ağustos 2020 - 01:59 www.finansgundem.com

Dünya Bankası'nın hızlı bir hasar ve ihtiyaç değerlendirmesi yapmak ve uluslararası standartlar dahilinde yeniden yapılanma planı geliştirmek için uzmanlığını kullanmaya hazır olduğu bildirildi

Dünya Bankası Grubu, Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlamanın ardından mevcut kaynakların yeniden programlanması ve felaketten etkilenen insanların yaşamları ile geçim kaynaklarının yeniden inşa edilmesini desteklemek için ilave finansman arayışına hazır olduğunu bildirdi.

Bankadan yapılan açıklamada, Beyrut'taki şiddetli patlamadan kaynaklanan can kaybı, yaralanmalar ve meydana gelen büyük çaplı hasar nedeniyle derin üzüntü duyulduğu ifade edildi.

Dünya Bankasının hızlı bir hasar ve ihtiyaç değerlendirmesi yapmak ve uluslararası standartlar dahilinde yeniden yapılanma planı geliştirmek için uzmanlığını kullanmaya hazır olduğunun belirtildiği açıklamada, bankanın yeniden yapılanma için kamu ve özel sektör desteğini seferber etmek amacıyla Lübnan'ın ortaklarıyla hareket etmeye hazır olduğu kaydedildi.

Açıklamada, "Dünya Bankası Grubu mevcut kaynakları yeniden programlamak ve felaketten etkilenen insanların yaşamları ile geçim kaynaklarının yeniden inşa edilmesini desteklemek için ilave finansman arayışına hazır olacaktır." değerlendirmesinde bulunuldu. 

Dünya Bankasının Lübnan'ın uzun süredir ortağı olduğuna işaret edilen açıklamada, bankanın birçok ekonomik ve sosyal zorluğa katlanan, zor zamanların üstesinden gelmek için güç ve dayanıklılık gösteren Lübnan halkının yanında olma taahhüdü yinelendi.

Beyrut'taki ilk incelemelerden çarpıcı sonuçlar çıktı

 

Türkiye'den Beyrut'a yardım yola çıktı

 

Beyrut Limanı'ndaki patlamada ölü sayısı 135'e yükseldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)