BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaDünya 3'sü olmak istiyor----

Dünya 3'sü olmak istiyor

Dünya 3'sü olmak istiyor
25 Haziran 2013 - 15:41 www.finansgundem.com

Çinli telefon üreticisi Apple ve Samsung'dan sonra dünya 3'sü olmak istiyor

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en ince akıllı telefonu Ascend P6'yı tüketicilerin beğenisine sunarak büyük bir ses getiren Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, gelecek yıllarda daha da yukarıları hedefliyor.
Bunun için çalışmalarını sürdüren şirketin son hedefi Nokia olmuştu. Nokia'yı alma fikrine sıcak bakan Huawei, bu konuda şimdilik sessizliğini korusa da CEO Richard Yu geçtiğimiz günlerde şirketin gelecek planlarına yönelik birkaç açıklama yaptı.
Şimdilik planlarını daha iyiyi daha ucuza satmak olan Huawei'nin CEO'su, gelecek yıllarda kalite ve yeniliğe önem vereceklerini ve şu an dünyanın en önemli akıllı telefon üreticileri olan Apple ve Samsung'dan daha iyi cihazlar üretip, bu fiyatları daha ucuza satacaklarını belirtti. Bu şekilde 2015 yılında dünyanın en önemli üç akıllı telefon üreticisinden birisi olacaklarını da sözlerine ekledi.
Öte yandan rakipleri içinse, bir zamanlar Nokia'nın en iyi cihazları yaptığını daha sonra ise Apple en iyilerini yaptığını şimdi ise Samsung'un en iyi cihazları yaptığını dile getiren Yu, önümüzdeki yıllarda en iyinin kimin olacağını kimsenin bilemeyeceğini söyledi.
Huawei, şu sıralar ses getiren ve yenilikçi cihazlar yaparak gündeme gelmeye devam etse de önümüzdeki yıllara dair önemli hedeflere sahip. Bakalım Huawei, belirtilen süre içerisinde hedeflerini gerçekleştirebilecek mi?
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)