BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDumanlı'dan operasyona sert yorum----

Dumanlı'dan operasyona sert yorum

Dumanlı'dan operasyona sert yorum
14 Aralık 2014 - 12:08 www.finansgundem.com

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, operasyona dair açıklamalarda bulundu

Hakkında gözaltı kararı bulunan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı açıklamalarda bulunuyor. İşte Dumanlı'nın açıklamalarından satırbaşları:

Arkadaşlarımız özgür basın susturulamaz şeklinde birkaç slogan attılar.Nezaket sınırlarını bozmadan demokratik tepkilerini ortaya koydu.Ama emniyet görevliler “ben küstüm gidiyorum” gibi bir tepki gösterdiler. Emniyet mensupları döneceklerini söylediler.Hem arama hem gözaltı kararından dolayı buyurun burası odamız dedik. Buyurun arayın herhangi bir suç unsuru varsa tespit edin.Yaklaşık 20 yıldır gazetecilik yapıyorum. 10 yıldır bu gazetede yöneticilik yapıyorum. 30 yıllık bir gazetenin şimdiye kadar hukuk dışı bir şeyi yoktu da şimdi mi ortaya çıktı.Çok üzücü bir not söylemek istiyorum. Bize sizinle ilgili herhangi bir soruşturma yoktur diye.

'BİR PROJENİN HALKASI...'

24 saat sonra makul şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılıyorum.Makul şüphe yasası nasıl çıkarıldı? Çıkarılır çıkarılmaz zaman’ Samanyolu’na baskınlar düzenlendi.Bu yapılanların sadece Zaman Gazetesine yapılmış bir saldırı olmadığını, her medya grubuna adım adım uygulanan bir susturma projesinin halkası olduğunu düşünüyorum.

'HERHALDE MUTFAKTA YEMEK YAPANLARI ALACAKLAR'

Bir TV dizisinin aktörünü senaristini, herhalde mutfakta yemek yapanları da alacaklar. Bir TV kanalına baskın düzenlemek dizi yüzünden, o diziyle ne alakası var. Nasıl bir bağlantı?Çocukluğundan beri fikir çilesi çekmiş biri olarak. 12 Eylül’de daha 15-16 yaşında 1 sene hapiste kalmış biri olarak bu zulme boyun eğmem.Bütün konuşanları susturmak üzere adımlar atılıyor. Bunu bir adım ötesi parlamentonun da askıya alınmasıdır.

Bana paralel diyene de ben paralel diyorum. Eşiyle, çocuğuyla, damadıyla, medya grubu kuranlara da ben paralel diyorum. Mesleği yaşatalım ayıp oluyor. Sevmeyebilirsiniz, hayat tarzını benimseyebilirsiniz ama bu ülkede beraber yaşayacağız. Özgür düşünceyi özgür basını yaşatacağız.Vay vay vay Ekrem Dumanlı’nın suçuna bakın Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenliğini ele geçirme.Tayyip Bey ‘e sesleniyorum. Allah’tan korkun. Ben sizinle dünyanın dört bir tarafına gittim. Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenliğini öyle mi ele geçirmeye çalıştım.“Makul şüphe oluştuğundan” yazıyor. Alkışlıyorum bu yasayı çıkaran beyzadeleri. Hey gidi hey tarih yazacak bunları.Hakim ismi İslam çiçek. Listenin tamamı bizde değil. Orada da birkaç isim var.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)