BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDumanlı paralel partinin başına mı geçecek----

Dumanlı paralel partinin başına mı geçecek

Dumanlı paralel partinin başına mı geçecek
20 Aralık 2014 - 07:02 www.finansgundem.com

Geçmişte Fethullah Gülen'in en yakınındaki isim olan, daha sonra cemaatten ayrılan Latif Erdoğan canlı yayında açıkladı: Dumanlı parti lideri olacak

FINANSGUNDEM.COM

14 Aralık operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından dün yurtdışı yasağı getirilerek serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın parti kuracağı iddia edildi. 

İddianın sahibi, bir zamanlar Gülen cemaatinin en önemli isimlerinden olan ve daha sonra cemaatten ayrılan Latif Erdoğan. Dün akşam TVNET'te Kum Saati programına katılan Latif Erdoğan, "Ekrem Dumanlı kurulacak paralel partinin başına getirilecek" dedi. Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

"Son olaylar bakıldığında, operasyon öncesi kitlelerin toplanması, bugün tahliye sonrası toplanan kalabalığa arkadaşın yaptığı konuşmaya baktığımızda benim görebildiğim kadarıyla yapılmak istenen şu; Ekrem Dumanlı'nın kendisinde olmayan bir şeyle şişirilerek kahraman haline getirilmeye çalışılıyor. Eğer ben dedikten sonra plandan vazgeçmezlerse Ekrem Dumanlı nihayette birleştirilecek partilerin başına geçirilecek. Şu anda onun topluma tanıtılması, topluma hitap etmesi hepsi birer prova."

BEYAZ TV'DE DE TEKRARLADI

Latif Erdoğan, Ekrem Dumanlı'nın parti başkanı olacağı iddiasını gecenin ilerleyen saatlerinde Beyaz TV'deki yayında da tekrarladı. Erdoğan, "Hani o kurulan hülle partiler var ya. Onlar birleştirilerek başına Ekrem Dumanlı getirilecek" ifadesini kullandı. 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)