BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDüğünler gökyüzüne taşındı----

Düğünler gökyüzüne taşındı

Düğünler gökyüzüne taşındı
04 Nisan 2021 - 17:58 www.finansgundem.com

Havalimanlarında veya uçaklarda zaman zaman ilginç organizasyonlara şahit olunuyor. Doğum günü kutlamaları, evlenme teklifleri ama gökyüzünde düğün hikayesi hepsinden çok daha ilginç

Hafta içi ABD’de Southwest Havayolları pilotu York Zentner yaklaşık 33 bin feette yani 10 bin metrede, internetten tanıştığı Sabrina Solesbee ile havada evlendi. Çiftin ilk buluşmaları da havalimanı bilet gişesinde olmuş. İlişkilerinin büyük bir bölümünü uçakta ve havalimanlarında geçirdikleri için düğünlerinin de buna uygun olmasını istemişler.

Zentner, aşık olduğu sevgilisi için uçak içinde bir organizasyon planlamış. İlk olarak uçakta nasıl resmi bir nikah yapılabileceği ile ilgili prosedürleri tamamlanmış. Daha sonra fazla yoğun olmayan bir uçuş seçilmiş. Las Vegas- Salt Like City hattında, WN1117 sefer sayılı Boeing 737 uçağı tercih edilmiş. Uçuş esnasında Utah şehri üzerinde düğün merasimi gerçekleşmiş. Uçak Utah Dağlarının üzerindeyken de kurallara uygun bir şekilde nikah gerçekleşmiş.


Zentner, aynı uçak, aynı konum ve aynı rotada yakın bir zamanda Solesbee’ye evlenme teklif etmiş. Çiftin 15 kişilik davetlisi de bu uçuşa bilet alarak, bu özel ana şahitlik etmişler. Bunun yanı sıra bir o kadar da yolcu bu özel uçuşa habersiz bir şekilde ortak olmuş. Damadın arkadaşı ve bu uçuşun mesul kaptanı Andrew Pabste de bu uçuş için özel izin alarak, bu ana şahitlik etmiş. Çiftin uçak içinde ve apronda çektirdikleri düğün fotoğrafları da bir hayli dikkat çekici. Uçak koridoru, kokpit, uçak önü, uçak motoru gibi alanlarda çekilen fotoğraflar yayıldıkça havada düğün modasının da önünü açacak gibi görünüyor.

Emirates’ten A380’de düğüne davet!
Dubai merkezli havayolu Emirates, devasa uçakları A380’lerin içindeki bar alanında düğün organizasyonu yapacağını duyurdu. Twitter’dan yapılan paylaşımda, “Sevgiyi zirveye taşıyoruz. Düğünlerinizi 40 bin feette gerçekleştirebilirsiniz. A380 rotanızı kendiniz seçin” açıklaması yaptı. Uçak içinde çekilen bir düğün fotoğrafının 1 Nisan 2021 tarihini taşıması şakayı akla getirmiş olsa da havada düğünler yaygınlaşacak gibi görünüyor.

Uçakta evliliğe destek var
Geçtiğimiz şubat ayında Virgin Avustralya Havayollarının uçağında, 40 bin feette bir düğün gerçekleşmişti. İtalya’da düğün planı yapan çift Elaine Tiong ve Luke Serdar kısıtlamalara takılmış. Bu gelişme üzerine 18 Şubat Perşembe günü Melbourne-Sydney uçuşunda Virgin Avustralya uçağında evlenmeye karar vermişler. Böylece gelin Tiong da herkesten farklı bir düğüne imza atmış.

Arkadaşlarının önerisi sonrası uçakta düğün yapmanın farklı olacağını düşünerek havayoluyla bağlantı kurmuş. Virgin Avustralya da her şekilde yardımcı olacaklarını söylemiş. 150 kişinin olduğu uçakta organizasyonu şirket üstlenmiş. Sunuculuğu da aktris ve şarkıcı Tottie Goldsmith yapmış. Havayolu uçak içi ikramlarını kalp şeklinde tasarlamış. Ayrıca evlenen çifte pilot tarafından sertifika verilmiş.
(Güntay Şimşek /Habertürk)

ABD Başkanlarına özel süpersonik uçak

Düğün sektörünü canlandırmak için evlilik kredisi önerisi

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)