BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDüğünde hediyeye göre yemek ikramı: Kimine tavuk kimine ıstakoz!----

Düğünde hediyeye göre yemek ikramı: Kimine tavuk kimine ıstakoz!

Düğünde hediyeye göre yemek ikramı: Kimine tavuk kimine ıstakoz!
12 Temmuz 2022 - 15:18 www.finansgundem.com

Düğün masrafları da ekonomik kriz nedeniyle geçen yıllara oranla katlanarak artarken yakın zamanda gerçekleşen bir düğünde yaşanan dikkat çekici bir olay sosyal medyayı ikiye böldü.


ABD’de bir çift, planladıkları düğünde akıllara durgunluk veren bir uygulamaya imza attı. Sosyal medyada paylaşılan ve isimleri açıklanmayan çift, davetlilerin getirdiği hediye, takı ve para karşılığında farklı menüler hazırlandığını duyurdu.

Önce Facebook’ta ve daha sonra Reddit’te yayınlanan bilgilendirme notunda, çiftin düğününde getirilen hediyelerin fiyatlarıyla doğru orantılı olarak daha lüks ve leziz yemeklerin servis edileceği açıklandı.

Sözcü'deki habere göre; Menüde, farklı hediye skalalarına göre yemekler bulunuyor. Örneğin 250 dolara kadar maddi değeri olan hediye getirenlere kızarmış tavuk ya da balık servis edilirken “gümüş hediye” kategorisinde olan 251 dolar ile 500 dolar arasında hediye getirenlere biftek ya da somon balığı verileceği açıklandı.

501 dolar ile 1000 dolar arasında hediye verenlere ise fileminyon ya da ıstakoz sunulacağı açıklanırken platinyum kategorisinden hediye getirenlere yani 1001 ile 2500 dolar arasında bir hediye getirenlere ise daha çok ıstakoz ve şampanya ikramı sunulacağı kaydedildi.

Sosyal medyada paylaşılan menü sosyal medyayı ikiye ayırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları davetliler arasında böyle ayrım yapılmasının uygunsuz olduğunu açıklarken bazı kullanıcılar ise genç çifte hak verdi. Çifti destekleyenler, “Düğünler o kadar pahalı oluyor ki bu uygulamaya kızmak çok zor” dedi.

Öte yandan vejetaryenler için de bu menülerin uyarlanabileceği davetiyede belirtildi.

Düğünde sırayla drift yaptılar

 

Düğünde zurnacının vurulma anı kamerada

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)