BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDüğün için ada kapattı----

Düğün için ada kapattı

Düğün için ada kapattı
30 Ekim 2021 - 09:31 www.finansgundem.com

sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; Yemek Sepeti'nin eski sahibi Nevzat Aydın ikinci kez damat oluyor.

Kurucusu olduğu Yemek Sepeti'ni altı yıl önce 589 milyon dolara satan ama CEO'luk görevini sürdüren 45 yaşındaki Nevzat Aydın, ikinci kez damat oluyor. Aydın'a para saadet getirmemiş ve 2011'de evlendiği Melis Pekand'dan 2017'de boşanmıştı. Aydın, moda markası Whenever Company'nin ortağı Zeynep Zenel ile ikinci kez nikah masasına oturacak. İlk eşi ile Dubrovnik'te evlenen, davetlileri için özel uçak kaldıran Aydın, ikinci izdivacı için de kesenin ağzını açtı. O kadar ki, ocak ayının ortasında yapacağı düğün için Maldivler'de ada kapattı! Evet, yanlış okumadınız! Nevzat Bey, Hint Okyanusu'ndaki dünyaca ünlü tatil ülkesi Maldivler'in bir adasını kiraladı. Düğününe de 150 kişi davet etti ancak davetliler elini cebine sokmayacak. Çünkü Nevzat Bey, bütün ulaşım, konaklama ve yeme-içme masraflarını karşılayacak.

BEKARLIĞA VEDA!

Nevzat Aydın'ın düğünü kadar bekarlığa veda partisi de çok özel olacak! Aydın, önümüzdeki ay, 15 yakın arkadaşını alıp Las Vegas'a gidecek ve orada bekarlığa veda edip gelecek. Las Vegas programının detaylarını öğrenemedim ama Maldivler'de ada kapatıp evlenecek olan birine de böyle bir şehirde bekarlığa veda etmek yakışırdı zaten!

Yemek Sepeti CEO’suna takip şoku

 

Yemek Sepeti'ni sattı başkan yardımcısı olacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)