BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDuerte: İnsan haklarının canı cehenneme----

Duerte: İnsan haklarının canı cehenneme

Duerte: İnsan haklarının canı cehenneme
07 Ağustos 2017 - 21:17 www.finansgundem.com

Filipinler Devlet Başkanı Duterte, düzenlediği basın toplantısında, insan hakları üzerine gelen bir soruya "İnsan hakları mı, canı cehenneme!" yanıtını verdi

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, ülkede bulunan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile bir araya geldi.

Yerel basındaki haberlere göre Duterte, görüşmenin ardından başkent Manila'da yapılan 50. Güney Doğu Asya Ülkeler Birliği (ASEAN) Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında düzenlenen basın toplantısında, ABD yönetiminin Kuzey Kore'nin nükleer programından rahatsızlık duyduğunu bildiklerini belirterek, "Ben sizin Güney Doğu Asya'daki mütevazı dostunuzum." dedi.

"İnsan haklarını karıştırmayın"

Görüşmeden önce insan hakları konusunun ele alınıp alınmayacağı sorularını cevapsız bırakan Duterte, basın toplantısında bu konuda gelen bir soru üzerine "İnsan hakları mı, canı cehenneme!" değerlendirmesinde bulundu.

Duterte sözlerini, "Polis ve askerler benim sorumluluğumda öldü. Marawi'de şu anda devam eden çatışmalara uyuşturucudan başka ne sebep oldu? Bu nedenle insan haklarını karıştırmayın." şeklinde sürdürdü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)