BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDudley: Fed'in negatif faiz uygulaması için çıta çok yüksek----

Dudley: Fed'in negatif faiz uygulaması için çıta çok yüksek

Dudley: Fed'in negatif faiz uygulaması için çıta çok yüksek
23 Eylül 2019 - 17:49 www.finansgundem.com

Eski New York Fed Başkanı Dudley, Fed'in negatif faiz uygulaması için çıtanın çok yüksek olduğunu belirtti

Eski New York Fed Başkanı William Dudley, Bloomberg Television ile gerçekleştirdiği mülakatta bankacılık sisteminde rezervlerin daraldığını ve Fed'in bankaların ne kadar rezerve ihtiyacı olduğunu bilmediğini söyledi.

“Fed biraz daha hızlı karşılık verseydi iyi olurdu.” diyen Dudley, repo faizinin olması gereken yere döndüğünü ve piyasanın iyi bir konumda olduğunu belirtti ve Fed'in repo imkanını sürdürmeyi ciddi bir şekilde değerlendireceğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

“Repo piyasası mükemmel şekilde iyi işliyor, sonuçlar iyi.” diyen Dudley, politika konusunda Fed'de önemli bir bölünme olmadığını düşündüğünü söyledi.

Dudley ABD'nin ticaret politikasındaki belirsizliğin yatırımlar için negatif olduğunun altını çizen Dudley, Fed'in apolitik şekilde hareket edeceğini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın ticaret açığının nereden kaynaklandığını anlamadığını belirten Dudley, ticaret vergilerinin yükünün ABD'li tüketiciler üzerinde olduğunu ekledi.

Dudley, “Fed'in negatif faiz uygulaması için çıta çok yüksek.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • duran23 Eylül 2019 22:16

    Çin ve avrupa ürünlerine vergi konulması ve Abd nin kendi ürünlerinin daha ucuz kalması sağlanmadıkça ve halkın geliri artmadıkça işleri zor...