BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDubai şeyhi, Twitter CEO'sunu ağırlayıp, hesap açtığını duyurdu----

Dubai şeyhi, Twitter CEO'sunu ağırlayıp, hesap açtığını duyurdu

Dubai şeyhi, Twitter CEO'sunu ağırlayıp, hesap açtığını duyurdu
24 Haziran 2019 - 15:16 www.finansgundem.com

Dubai Başkan Yardımcısı Şeyh Maktoum bin Muhammed bin Rashid Maktoum, Twitter CEO’su Jack Dorsey’i ağırladıktan sonra Twitter hesabı açtığını duyurdu.

Dubai Başkan Yardımcısı ve Dubai Media Incorporated’in sahibi Şeyh Maktoum bin Muhammed bin Rashid Maktoum, Twitter CEO’su Jack Dorsey’i ağırladıktan sonra Twitter hesabı açtığını duyurdu.

İlk Twitter paylaşımını yapan şeyh, “Birleşik Arap Emirlikleri’ne ve Orta Doğu’ya ilk ziyaretini gerçekleştiren Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’i ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.Ayrıca, yeni Twitter hesabımı, onun huzurunda açtığım için sevinçliyim” dedi.

Şeyh, diğer paylaşımında, “Dubai ve Twitter ortak birçok yönü paylaşıyor. İkisi de insanlara açık küresel merkezler olarak durmakta, milletler arasında anlayış ve diyalog köprüleri inşa etmekte ve gençlerin enerjilerini ve yaratıcılıklarını beslemek için platformlar oluşturmaktadır” dedi.





ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)