BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDuayen Halit Kıvanç'a veda töreni----

Duayen Halit Kıvanç'a veda töreni

Duayen Halit Kıvanç'a veda töreni
27 Ekim 2022 - 12:13 www.finansgundem.com

İstanbul'da önceki gün hayata veda eden duayen spiker Halit Kıvanç için bugün Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde (TSYD) tören düzenlendi.

97 yaşında hayata veda eden Halit Kıvanç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Kıvanç için ilk olarak, kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde bir tören düzenlendi.

Halit Kıvanç’ın oğlu Ümit Kıvanç törende yaptığı konuşmada, “Babamı bizimle birlikte uğurlamaya geldiğiniz için teşekkür ederiz. Babam işini düzgün yapmaya çalışan biriydi” ifadesini kullandı.

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir “Ailesi sadece TSYD’de tören düzenlenmesini istedi. Halit abiyi hiçbir zaman unutmayacağız. Disiplini, iş ahlakını ondan öğrendik” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise “Televizyonun olmadığı dönemde bile radyoda naif sesiyle kulaklarımızda, zihinlerimizde iz bırakan bir insan. Dünya hayatı hepimiz için fani, geçici. Asıl olan güzel izler bırakmak. Değerli ailesinin, milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Törenin ardından Kıvanç’ın cenazesi, öğlen kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecek.

Halit Kıvanç'a son görev

 

Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)