BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriDuayen bankacı çeyiz hazırlayacak!----

Duayen bankacı çeyiz hazırlayacak!

Duayen bankacı çeyiz hazırlayacak!
10 Eylül 2011 - 10:34 www.finansgundem.com

Duayen’ bankacı genç işadamlarıyla ortaklaşa 'Hediye Hizmetleri' adlı şirket kurdu

Türk bankacılık sektörüne damga vuran isimlerden Burhan Karaçam, birbiri ardına yatırımlara başladı. Geçen hafta Çorlu yakınlarında 350 dönüm arazide elma yetiştirmek için kolları sıvayan Karaçam, önümüzdeki hafta da genç işadamlarıyla birlikte evlilik üzerine kurdukları internet sitesini ‘resmen’ hizmete açmaya hazırlanıyor.
‘Kurdele.com’ adresi üzerinden hizmet verecek olan sitede, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin tüm çeyiz ihtiyaçları satışa sunuluyor. Sitede doğumgünü gibi özel günler için de hediye listeleri hazırlanıyor.
Geçen hafta tarıma girdi
Burhan Karaçam, 1987 - 1999 arasındaki Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü ile özdeşleşti. Kredi kartından bankamatiğe Türk bankacılık sektöründe birçok yeniliğe öncülük eden Karaçam, 2003’te Koç Bank CEO’luğundan ayrılarak bankacılık kariyerine son verdi. Geçen hafta tarım sektörüne adım atarak farklı bir adım atan Karaçam, şimdi de bu yıl nisanda kurduğu ‘Hediye Hizmetleri’ adlı şirketin üzerindeki sır perdesini aralıyor.
10 ortaklı ‘kurdele’
Aralarında Vepa Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan, Yataş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Öztaşkın, Airties CEO’su Bülent Çelebi ve yemeksepeti. com kurucularından Melih Ödemiş’in de bulunduğu genç işadamları önümüzdeki hafta Karaçam’la birlikte yeni şirketi kamuoyuna tanıtmayı planlıyor. 10 ortağı bulunan kurdele.com’un CEO’su ise Timur Altop oldu.
Kurdele.com’da evlilik ve doğumgünü gibi özel günler için bir hediye listesi hazırlanacak. Siteye girenler evlenen ya da doğumgünü olan kişinin tam olarak neye ihtiyacı olduğunu bilerek siteden bunu satın alacak. Satın alınan hediyeler kişilere özel notlarla birlikte kurdele.com’dan gönderilecek. Önde gelen 30 markayla anlaşan sitenin bu rakamı artıracağı belirtiliyor.
milliyet

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)