BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDua ve şeytan çıkarma ile suçla mücadele----

Dua ve şeytan çıkarma ile suçla mücadele

Dua ve şeytan çıkarma ile suçla mücadele
26 Mart 2023 - 16:13 www.finansgundem.com

Kolombiya'da suçluların yakalanmasına dair uygulanan şeytan çıkarma ve dua yöntemi gündem oldu. Emniyet Müdürü Sanabria, bu tarz yöntemlerin Escobar, Alfonso Cano ve Mono Joy gibi ün yapmış suçluların yakalanmasında da yararlı olduğunu belirtti

Kolombiya Emniyet Genel Müdürü Henry Sanabria, ülkede suçla mücadele ederken şeytan çıkarma ve duanın da kullanıldığını söyledi. Sanabria, suçluların büyücülük yaptığını da öne sürdü.

Kolombiya Emniyet Genel Müdürü Henry Sanabria'nın yerel medyaya verdiği röportaj ülkede tartışmaya neden oldu. Sanabria, Katolik sembollerle çevrili ofisinde verdiği demeçte dini uygulamaların polise son 50 yılda suçla mücadelede yardımcı olduğunu söyledi.

Emniyet Genel Müdürü Sanabria, yaşananlara örnek olarak Pablo Escobar'ın 1993'te, FARC lideri Alfonso Cano'nun 201'de ve onun askeri şefi 'Mono Jojoy'un 2010'da öldürüldüğü polis operasyonlarını gösterdi.

"Şeytanın varlığı kesin. Onu gördüm. Onu hissettim" diyen Sanabria, Semana dergisine verdiği röportajda, suçluların büyücülük yaptığını iddia etti ve bir operasyonda bir polis memurunun "ateş ederken dua ederek" birini öldürmeyi başardığını söyledi.

Katolik geleneklere sahip laik bir ülke olan Kolombiya'da, yapılan bu açıklamalar sosyal medyada şiddetli tartışmalara yol açtı.

Devlet Başkan Gustavo Petro ise Emniyet Genel Müdürü'nün dinin inancının herkes tarafından bilindiğini söyledi. Başkan Petro, "Bu inançların kuralları etkilememesini sağlamaya çalışıyoruz, bu kadar basit. Bildiğimiz kadarıyla onlara saygı duyduğunu düşünüyorum" dedi. (Euronews)

Kolombiya ile el Estado Mayor Central arasında barış masası kurulacak

Kolombiya'da askeri helikopter düştü!

Filipinler'de şeytan çıkarma merkezi açılacak

ABD'li baba "şeytan çıkarma seansı" sırasında 6 yaşındaki oğlunu öldürdü

Öğretmenlere şeytan çıkarma kursu İtalya'yı ayaklandırdı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)