BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDTÖ'de korona virüs tespiti! Tüm toplantılar iptal----

DTÖ'de korona virüs tespiti! Tüm toplantılar iptal

DTÖ'de korona virüs tespiti! Tüm toplantılar iptal
11 Mart 2020 - 04:23 www.finansgundem.com

Cenevre'de bulunan Dünya Ticaret Örgütü binasında bir çalışanın Covid-19 testi pozitif çıktı. Örgüt yetkilileri 20 Mart'a kadar tüm toplantıları iptal etti


Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ), çalışanlarından birinde yeni tip korona virüs (Covid-19) tespit edilmesi nedeniyle 20 Mart'a kadar olan toplantılarını iptal etme kararı aldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, DTÖ Genel Sekreteri Roberto Azevedo, Cenevre'deki tüm ülke temsilciliklerine bir açıklama göndererek, çalışanlarından birinde virüs tespit edildiğini ve bu kişinin evinde karantinaya alındığını bildirdi.

Açıklamada, durumun yakından takip edildiği ve tüm DTÖ çalışanlarının bundan haberdar olduğu ifade edildi.

Azevedo, yaşanan gelişme ışığında DTÖ'nün bugünen başlayarak 20 Mart'a kadar yapılması planlanan tüm toplantılarının iptal edildiğini misyon temsilcilerine iletti.

Öte yandan, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütünün ve Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı bünyesindeki tüm toplantıların da nisan sonuna kadar iptal edildiği öğrenildi.

BM Cenevre Ofisi'nde devam eden İnsan Hakları Konseyinin 43'üncü oturumu kapsamındaki panel ve konferanslar dahil tüm yan etkinlikler geçen hafta iptal edilmişti.

Ayrıca, BM Cenevre Ofisi ziyaretçilere kapatılmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)