BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDSÖ'den korkutan açıklama----

DSÖ'den korkutan açıklama

DSÖ'den korkutan açıklama
12 Ocak 2021 - 10:39 www.finansgundem.com

Dünya Sağlık Örgütü, korona virüsle ilgili yaptığı açıklamada, bu yıl sürü bağışıklığı geliştirilme ihtimalinin düşük olduğunu bildirdi.

Dünya korona virüs salgınının etkisindeyken, Dünya Sağlık Örgütü'nden kötü haber geldi. Dünya Sağlık Örgütü, virüsle ilgili yaptığı kapsamlı açıklamada, aşı kullanımının artmasına rağmen, bu yıl sürü bağışıklığı geliştirilme ihtimalinin düşük olduğunu bildirdi.

2021'DE SÜRÜ BAĞIŞIKLIĞI BEKLEMİYORUZ

DSÖ’nün üst düzey isimlerinden Soumya Swaminathan, “Korona virüsünün yayılmasını engelleyecek kadar dozun üretimi ve dağıtımı zaman alacaktır. Biz 2021 içerisinde sürü bağışıklığı ya da toplumun büyük kesiminin bağışıklık kazanmasını beklemiyoruz” ifadesini kullandı.

İNSANLAR BİRAZ SABRETMELİ

Aşıların kısa sürede, geliştirildiğine dikkat çeken Swaminathan, “Bilim insanları daha önce düşünülemeyen bir atılım gerçekleştirerek yeni bir virüse karşı güvenli ve etkili bir aşıyı bir yıldan kısa bir sürede hazırladı. Bu aşıları üretmek zaman alacak ve insanlar biraz sabretmeli. Aşılar ulaşacak, her ülkeye ulaşacak fakat bu sırada sosyal mesafe önlemlerini unutmamak gerek” dedi.

Bilim Kurulu üyesinden 'mutasyon' açıklaması

 

Merkez bankaları satışa geçti, Türkiye lider oldu

 

Denizbank, Türk edebiyatının sesli öykülerini milyonlara ulaştırıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)