BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDSÖ: Kovid-19 mutasyona uğramaya devam edecek----

DSÖ: Kovid-19 mutasyona uğramaya devam edecek

DSÖ: Kovid-19 mutasyona uğramaya devam edecek
29 Aralık 2020 - 00:09 www.finansgundem.com

Dünya Sağlık Örgütü Maria Van Kerkhove, Kovid-19'un mutasyona uğramayı sürdüreceğini ve yeni mutasyonları yakından izlemeye devam edeceklerini söyledi.

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) koronavirüsle mücadeleekibi  lideri Maria Van Kerkhove, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) mutasyona uğramasının doğal bir süreç olduğu değerlendirmesini yaptı.

Van Kerkhove, bugünkü basın toplantısında, "Mutasyon doğal bir süreç. Bunun virüs üzerinde pek etkisi olmuyor, ama bu seçenekleri, bulaşma açısından dahil olmak üzere araştırmaya devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Van Kerkhove, ayrıca DSÖ'nün bu konuda dünyanın dört bir yanındaki bilim insanlarıyla iş birliğine devam edeceğini söyledi.

Diğer yandan DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, 2021'de dünyanın yeni Kovid-19 varyasyonlarıyla karşı karşıya olacağını kaydederek ülkelere, yeni mutasyonlara ilişkin bilgiyi DSÖ ve diğer ülkelerle hızlı bir şekilde paylaşma çağrısında bulundu.

Kovid-19 aşısı olduktan 2 saat sonra hayatını kaybetti

Türkiye'nin günlük korona virüs tablosu açıklandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)