BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba'ya son teklifi!----

Drogba'ya son teklifi!

Drogba'ya son teklifi!
05 Mayıs 2014 - 16:06 www.finansgundem.com

Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Drogba'ya son teklifini yaptı ve beklemeye başladı

Galatasaray'da Didier Drogba konusunda yeni stratejisini belirledi. Sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fildişili yıldız ile bir kez daha masaya oturan Galatasaray Yönetimi, 1+1 yıllık yeni teklifi masanın üstüne koydu.

MAÇ BAŞI ÜCRETİ YÜKSELECEK

Sporx'in haberine göre; Drogba'nın Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzalamak istemesi ve şu anda aldığı garanti ve maç başı ücretlerin aynen devam etmesini istemesinin ardından eli kolu bağlayan sarı-kırmızılı yönetim, Fildişili yıldıza son olarak 1+1 yıllık yeni sözleşme teklif etti ve 15 bin avro olan maç başı ücretini 25 bin avroya çekti, 4 milyon avro olan garanti ücretini de 3 milyon avroya düşürdü.

DROGBA'YA 10 GÜN SÜRE...

Didier Drogba ile yola devam etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Fildişili yıldıza kesin kararını vermek için 10 günlük bir süre verdi. 15 Mayıs'a kadar Drogba'da cevap bekleyecek olan Galatasaray, Fildişili yıldızın talep ettiği sözleşme şartlarında diretmesi durumunda rotasını listesinde bulunan alternatif isimlere çevirecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)