BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba gidiyor mu?----

Drogba gidiyor mu?

Drogba gidiyor mu?
02 Ocak 2014 - 12:46 www.finansgundem.com

Tatilini ABD'de geçiren Drogba'nın, yarın New York Kulübü ile transfer görüşmesi yapacağı öğrenildi

Galatasaray yeni yıla Didier Drogba endişesiyle girdi. Sarı-kırmızılı takımın geçen sezon devre arasında transfer ettiği Fildişili yıldız, sergilediği futbol ve attığı gollerle beklentileri de aşarak gönüllerde taht kurmuştu. 1.5 sezon için 10 milyon euro ödenen Drogba'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Efsane isimle devam etmek isteyen başkan Ünal Aysal, 35 yaşındaki yıldızla geçtiğimiz günlerde görüşerek, "Bir yıl daha oyna, sonra genel menajer ol" teklifi yapmıştı. Ancak Drogba, daha uzun süre sahada olmak istediği için bu teklifi kabul etmedi.

SON DÖNEMiNi ABD'DE GEÇiREBiLiR

Sarı-kırmızılı takım ile anlaşma sağlayamayan Didier'in devre arası tatilini geçirmek için gittiği Amerika'da New York Kulübü ile masaya oturacağı belirtiliyor. Tarafların yarın görüşeceği dile getirilirken, Drogba'nın 4 yıllık bir teklif yapılması halinde New York'a 'evet' diyeceği iddia edildi. Ünlü yıldızın, New York'ta önemli mali yatırımlarının bulunması nedeniyle, futbol yaşantısındaki son dönemini ABD'de geçirmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Didier'in New York'la görüşmesini G.Saray da yakından takip ediyor. Golcünün, İstanbul'a döndükten sonra kesin kararını bildirmesi bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)