BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba ABD'ye mi gidiyor?----

Drogba ABD'ye mi gidiyor?

Drogba ABD'ye mi gidiyor?
16 Şubat 2014 - 15:12 www.finansgundem.com

Galatasaray'da gidip gitmeyeceği merak konu olan Drogba ise belirsizlik üzerine harekete geçti

Galatasaray’da flaş gelişme... Yönetimin sözleşme uzatmak için henüz masaya oturmadığı Didier Drogba’nın, 2013 yılı Kasım ayında ‘Green Card’ için başvuru yaptığı ve avukatları aracılığıyla kısa süre içinde olumlu yanıt aldığı ortaya çıktı. Hayatının geri kalan bölümünü Amerika’da geçirmek istediği bilinen Fildişili yıldızın, kendisini ısrarla isteyen New York Red Bull takımı ile görüşmelerine hız verdiği vurgulandı.

Geliri ikiye katlanacak

Halen Fildişi Milli Takımı’nda oynayan, şöhreti sadece Afrika kıtasında değil tüm dünyada bilinen Didier Drogba için New York Red Bull takımıyla kurduğu temas da dikkate alınarak,

Green Card’ın anında verildiği öğrenildi. Drogba’ya bu konuda yardımcı olan aracıların, bir başka Galatasaraylı yıldız olan Hamit Altıntop için de devreye girdiği; ayrıca şu an Milan’da oynayan Kaka’ya da Green Card aldığı bildirildi. Red Bull’un Drogba’ya Galatasaray’da aldığı ücreti (yıllık 6 milyon Euro) teklif ettiği, ancak ‘imaj geliri’ ile birlikte Fildişili yıldızın bu rakamı en az iki katına çıkaracağı kaydedildi.

Mancini ‘genç’ diyor

Bu gelişmeden henüz haberi olmayan Galatasaray Yönetimi ise Drogba konusundaki son kararı Mancini’ye bıraktı. Geldiği günden beri takımı gençleştirmek isteyen, ara transfer döneminde de bu konuda çok önemli adımlar atan İtalyan teknik adamın, Drogba için Chelsea maçlarını beklediği ileri sürüldü. Bu arada Sarı-Kırmızılı camiada “Mart ayında gidebilir” dedikoduları nedeniyle yaşanan endişe de yersiz çıktı. Çünkü Drogba’nın sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyerek, şampiyon geldiği Cim Bom’dan yine şampiyon ayrılmayı kafasına koyduğu vurgulandı.

Green Card nedir?

Green Card ‘Amerikan Vatandaşlığı’ demektir. Bu kartla Amerika’ya vizesiz giriş çıkış yapabilirsiniz, ülkede dilediğiniz kadar yaşayabilirsiniz. Amerika’da çalışma iznini ve tüm Amerikan sosyal haklarını beraberinde getiren Green Card ile sadece oy kullanamıyorsunuz.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)