BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDraghi piyasaya 'sinyal' verecek mi----

Draghi piyasaya 'sinyal' verecek mi

Draghi piyasaya 'sinyal' verecek mi
25 Ağustos 2017 - 11:36 www.finansgundem.com

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, Jackson Hole'da konuşmaya hazırlanıyor

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, Jackson Hole'da, Fed Başkanı Janet Yellen'dan birkaç saat sonra yerel saat ile 13:00'da konuşma yapacak. Avrupa Merkez Bankası sözcüsüne göre, Draghi, etkinliğin teması olan "dinamik küresel ekonomiyi geliştirme" konusuna sadık kalma niyetinde.

Traderlar bu yılki yıllık merkez bankaları toplantısında para politikası sinyalleri beklerken Draghi, büyük ihtimalle bu konuya ilişkin açıklamada bulunmayacak.

2 trilyon euroyu aşan bir parasal teşviğin ardından Avrupa'da enflasyon hala hedefin altında ve yetkililer, güçlü yorumların piyasalarda yersiz bir sıkılaşmaya yol açabileceği konusunda endişeli. Draghi'nin Haziran ayındaki "reflasyonel güç" yorumları, euroyu ve tahvil faizlerini yukarı çekmişti.

Londra'da Merrill Lynch Avrupa ekonomisti Gilles Moec, "Draghi'nin Jackson Hole'da güçlü mesajlar yollaması, yanlış anlaşılabilir" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)