BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDr. Fauci korona aşısı için tarih verdi: Yıl sonunda----

Dr. Fauci korona aşısı için tarih verdi: Yıl sonunda

Dr. Fauci korona aşısı için tarih verdi: Yıl sonunda
30 Ekim 2020 - 08:26 www.finansgundem.com

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Ensitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, ülkedeki muhtemel aşı tarihleriyle ilgili konuştu. Fauci, aşı için yıl sonunu işaret etti

Amerikalıların en güvendiği isimlerin başında gelen ve son dönemde Başkan Donald Trump ile girdiği sözlü tartışmalarla gündeme gelen Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, her şeyin iyi gitmesi durumunda güvenli ve etkili bir aşının ilk dozlarının yüksek riskli gruptaki kişilere Aralık sonu ya da Ocak ayı başında yapılabileceğini söyledi.

Moderna ve Pfizer firmalarının modellemelerine dayanarak güvenli bir aşının bulunup bulunmadığını Aralık ayında öğreneceklerini belirten Fauci, “Virüse karşı koruma sağlayan etkili bir aşının varlığında bile bağışıklık ulusal ve küresel düzeyde zaman alacak. Normale yaklaşmak uzun sürecek'' dedi.

SAYILAR HIZLA YÜKSELİYOR

9 milyona yaklaşan hasta sayısı ile ABD corona virüsünün hızla yayıldığı ülkelerin başında geliyor. Ölü sayısının 200 binleri aştığı ve ocak ayında bu sayının 500 binleri geçeceği tahmin edilen Amerika'da her gün 84 bin kişi COVİD-19 oluyor.

41 eyalette virüs hızla yayılırken 930 bine ulaşan rakamla Teksas en fazla hasta olan eyalet. 33 bin kişinin vefat ettiği New York ise ölüm sayısının en fazla olduğu eyalet.  (Sözcü / Tayfun Hopalı)

AB ülkeleri korona virüs aşısı için anlaştı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)