BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDouglas ve ailesi İstanbul'un tadına varamadı----

Douglas ve ailesi İstanbul'un tadına varamadı

Douglas ve ailesi İstanbul'un tadına varamadı
09 Ocak 2020 - 13:07 www.finansgundem.com

Ünlü aktör Douglas, restorandan çıkışta, kapı önünde basının beklediğini öğrenince mekanı mal kabul kapısından terk etti

Yaklaşık bir haftadır İstanbul turuna devam eden Hollywood'un ünlü çifti Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones, iki çocukları Dylan ve Carys ile birlikte önceki akşam Asmalımescit'teydi. Soho House ve Cecconi's'te vakit geçiren Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones ve çocukları akşam yemeği yedi.

Sabah gazetesinde yer alan bilgiye göre, mekanın önünde basın mensuplarının kendilerini beklediklerini öğrenen ünlü çift, mekanı mal kabul kapısından terk etti. Adım attıkları her yerde görüntülenmekten sıkıldıklarını söyleyen çift, bu sefer objektiflerden kaçtı.

Michael Douglas-Catherine Zeta-Jones çifti, İstanbul seyahatleri boyunca Nişantaşı'daki St. Regis'te konaklamıştı. Otelin sahibi Demet Sabancı Çetindoğan, çiftin otelde ücretsiz konakladığı iddiası için, "Çift, otelde ücret ödeyerek konakladı. Üstelik ödemeyi günlük kur üzerinden yaptı" dedi.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)