BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDöşedikleri mayına bastılar: 20 ölü----

Döşedikleri mayına bastılar: 20 ölü

Döşedikleri mayına bastılar: 20 ölü
16 Ekim 2014 - 17:43 www.finansgundem.com

IŞİD'liler kendi döşedikleri mayına bastılar patlamada, 20 IŞİD'linin öldüğü yaklaşık 30'unun da yaralandığı bildirildi.

IŞİD'İN, Musul’un Zummar Nahiyesi Mısri Köyü yakınlarındaki bir köprüye döşediği mayınlar, örgüte ait bir araç konvoyunun geçişi sırasında infilak etti. Patlamada, 20 IŞİD'linin öldüğü yaklaşık 30'unun da yaralandığı bildirildi.

Olay, dün gece Musul’un Zummar nahiyesine bağlı Mısri Köyü yakınlarındaki köprüde meydana geldi. IŞİD tarafından peşmerge güçlerinin geçişini engellemek amacıyla daha önce köprüye döşenen mayınlardan biri, örgüte ait araç konvoyunun geçişi sırasında patladı. Zummar nahiyesi dışında meydana gelen patlama nedeniyle, yol üzerindeki köprüye döşenen diğer patlayıcılar da bir anda infilak etti.

Patlamanın Zummar-Musul yolu üzerinde bulunan köprüde meydana geldiğini belirten güvenlik yetkilileri, 20 IŞİD militanının öldüğünü, 30 kişinin de yaralandığını söyledi. IŞİD mensuplarının peşmerge güçlerinin geçişini engellemek için tuzakladığı köprü patlamadan sonra yıkıldı. Yetkililer, köprüden geçen IŞİD konvoyunun büyük olasılıkla tuzaklanmış patlayıcıdan haberi olmadığını söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)