BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDonetsk havaalanına bombardıman----

Donetsk havaalanına bombardıman

Donetsk havaalanına bombardıman
26 Mayıs 2014 - 19:59 www.finansgundem.com

Ukrayna ordusu, Rusya yanlısı ayrılıkçıların işgal altında tuttuğu Donetsk havaalanına hava operasyonu düzenledi

Ukrayna ordusu, Rusya yanlısı ayrılıkçıların işgal altında tuttuğu Donetsk havaalanına hava operasyonu düzenledi.

Ukrayna ordusundan yapılan açıklamada, operasyona paraşütçü birlikleri taşıyan Mi-8 askeri helikopterlerin yanı sıra SU-25 ve MiG-29 savaş uçaklarının katıldığı duyuruldu.

Bölgedeki AFP muhabiri, Ukrayna helikopterlerinin, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi 900 milyon dolar harcama yapılarak yenilenen Sergey Prokofiev Uluslararası Havalimanı'nın ana terminal binasını vurduğunu bildirdi.

Bölgede top ateşi ve silah sesleri duyulurken, havaalanının üzerinden dumanlar yükseldiği görüldü.

Havaalanının basın bürosundan bu sabah yapılan açıklamada, Rusya yanlısı silahlı kişilerin saat 03.00 civarında havaalanına girdiği, herhangi bir çatışma veya saldırının olmadığı açıklanmıştı. Açıklamada, havaalanındaki tüm uçuşların saat 07.00'dan itibaren iptal edildiği duyurulmuştu.

YENİ LİDER MEYDAN OKUMUŞTU
Hava operasyonu, dünkü Ukrayna'da dün gerçekleştirilen devlet başkanlığı seçimlerini kazanan Peter Poroşenko'nun ülkenin doğusundaki "teröristlere" yönelik operasyonların yoğunlaştırılması gerektiğini söylemesinin ardından geldi.
Poroşenko, "Silahlarını bırakıp masaya oturanlarla görüşeceğiz. Bırakmayanların üzerine ise uluslararası toplumun da desteğiyle yürüyeceğiz. Teröre karşı operasyonlar sokakta eli silahlı son kişi yok edilene kadar devam edecek" demişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)