BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDonald Trump'tan Biden'a: Amerikan tarihinin en yozlaşmış başkanı----

Donald Trump'tan Biden'a: Amerikan tarihinin en yozlaşmış başkanı

Donald Trump'tan Biden'a: Amerikan tarihinin en yozlaşmış başkanı
09 Şubat 2023 - 02:12 www.finansgundem.com

Eski ABD Başkanı Donald Trump, mevcut Başkan Joe Biden'ın politikalarını eleştirerek, "Amerikan tarihinin en yozlaşmış başkanı" dedi.


ABD'de 2024'te yapılacak başkanlık seçimlerine aday olan eski Başkan Trump, kendi internet sitesinden yayımladığı video ile dün akşam ikinci "Birliğin Durumu" konuşmasını yapan Başkan Biden'a nazire yaptı.

Konuşmasına "İşte birliğin gerçek durumu" diye başlayan Trump, Biden yönetimindeki son iki yılda 160 ülkeden milyonlarca kişinin yasa dışı yollardan ülkeye giriş yaptığını söyledi. Trump, "Uyuşturucu kartelleri insanlarımızı, çocuklarımızı ve insanımızı zehirleyip öldürerek milyarlarca dolar kazanıyor" ifadesini kullandı.

Eski Başkan Trump, Biden yönetiminin katiller ve şiddet yanlılarını hapisten salıverdiğini savundu. Trump, "Cinayet oranları ülke tarihimizin en yüksek seviyesine ulaştı." diye konuştu. Biden'ın ekonomi politikalarını da eleştiren Trump, yakıt fiyatlarının yükseldiğini, enerji ve gıda maliyetlerinin arttığını kaydetti.

Trump, Biden'ın siyasi rakiplerine zulmettiğini öne sürerek, yönetimin ifade özgürlüğüne savaş açtığını savundu. "Bizi üçüncü dünya savaşının eşiğine getiriyor." şeklinde konuşan Trump, kendilerinin Biden yönetiminin yarattığı felaketi tersine çevireceklerini aktardı.

"(Biden) Amerikan tarihinin en yozlaşmış başkanı" ifadesini kullanan Trump, "ülkenin yıkımına son vermek" için başkanlık seçimlerine adaylığını yineledi.

Yeni yaptırım planlarını içeren 'Londra Deklerasyonu' imzalandı

 

Fed Yöneticisi Waller: Faiz beklenenden uzun süre yüksek kalabilir

 

Putin’den Türkiye talimatı: Sayıyı artırın

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)