BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDonald Trump, seçimi kazanırsa itiraz etmeyecekmiş----

Donald Trump, seçimi kazanırsa itiraz etmeyecekmiş

Donald Trump, seçimi kazanırsa itiraz etmeyecekmiş
21 Ekim 2016 - 00:36 www.finansgundem.com

ABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Trump, "Eğer kazanırsam, bu büyük ve tarihi başkanlık seçimlerinin sonuçlarını kabul edeceğim" dedi

ABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı iş adamı Donald Trump, 8 Kasım'daki seçime ilişkin, "Eğer kazanırsam, bu büyük ve tarihi başkanlık seçimlerinin sonuçlarını kabul edeceğim." değerlendirmesinde bulundu.

Trump, Ohio eyaletinin Delaware bölgesindeki seçim mitinginde, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Önceki akşam Las Vegas'ta yapılan son başkanlık tartışmasında "seçimlere hile karıştığına inandığını" ve bu durumda "sonuçları kabul etmeyebileceğini" söyleyen Trump, Ohio'daki seçim mitinginde sözlerinin arkasında durduğunu belirtti.

"Clinton seçimlere hile karıştırıyor"

"Tüm seçmenlerime ve destekçilerime şu sözü vermek istiyorum: Eğer kazanırsam, bu büyük ve tarihi başkanlık seçimlerinin sonuçlarını kabul edeceğim." diyen Trump, Demokrat rakibi eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın seçimlere hile karıştırdığı yönündeki iddialarını yineledi.

Ancak "temiz bir seçimin sonuçlarını kabul edeceğini" dile getiren Trump, "Şüpheli bir sonucun ortaya çıkması halinde yasal haklarımı saklı tutuyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)