BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDolu yüzünden seferler iptal oldu, yolcular otellere yerleştirildi----

Dolu yüzünden seferler iptal oldu, yolcular otellere yerleştirildi

Dolu yüzünden seferler iptal oldu, yolcular otellere yerleştirildi
28 Temmuz 2017 - 07:51 www.finansgundem.com

İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkili olan dolu, sağanak ve fırtına hava ulaşımını olumsuz etkilerken, uçaklarda saatlerce bekleyen yolcular seferleri iptal olunca otellere alındı.

İstanbul’da etkili olan sağanak ve dolu hava ulaşımının aksaklıkların yaşanmasına neden oldu. Kalkış için saatlerce uçakta bekleyen yolcular daha sonra bazı seferlerin iptal edilmesinin ardından yeniden terminale alındı. Atatürk Havalimanı Türk Hava Yolları Hotel Desk önünde uzun kuyruklar oluşturan yolcular iki saate yakın uçakta beklediklerini söylediler. Kuyruktaki yolculara yemek ikramı yapılırken, yetkililer yağmur nedeniyle yapılamayan seferlerin sabah 07.00 itibariyle yapılacağı söyledi.

YOLCULAR OTEL KUYRUĞUNDA

Türk Hava Yolları’na ait uçakla Viyana’ya gitmek için uçağa binen ancak akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak ve dolu nedeniyle uçaklarının kalkmadığını söyleyen Doğan Sonkaya, ''İki saat uçakta bekledik. Daha sonra bize seferin iptal edildiğini ve otellere gönderileceğimizi söylediler. Sabah saat 7’de uçuşumuzun yapılacağını söylediler. Havalimanında kalmayı düşünüyorum" dedi.

Yolculardan Yasin Aydın ise,"Bizde saatlerce uçakta kaldık. Kötü hava koşulları nedeniyle buradayız. Bakalım artık yarın sabah uçabilecek miyiz'' diye konuştu.

İspanyol yolcu Pedro Lazaro ise Atatürk Havalimanı’na geldiğinde uçak seferinin iptal olduğunu öğrendiğini belirterek şunları söyledi:
''Uzun zamandır burada bekliyoruz. Sorunumuz ne zaman çözülür bimiyorum."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)