BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDolmabahçe'de Dost Meclisi----

Dolmabahçe'de Dost Meclisi

Dolmabahçe'de Dost Meclisi
26 Mart 2016 - 00:41 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde, sanat dünyasından çok sayıda isimle bir araya geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde "Dost Meclisi" yemeğinde, müzikten geleneksel sanatlara, resim ve tiyotraya kadar birçok alandan çok sayıda isimle bir araya geldi.
Toplantı için sanat dünyasından birçok isim saat 18.30'dan itibaren Başbakanlık Ofisi'ne geldi. Başbakan Davutoğlu da saat 20.10'da sıralarında ofise giriş yaptı. Toplantıda, Sanat ve kültür dünyasının gündemi, beklentilerinin yanı sıra mevcut Türkiye gündeminin de değerlendirileceği öğrenildi.

Başbakan Davutoğlu'nun daveti üzerine yemeğe geldiğini belirten Türk Sineması'nın usta oyuncusu Ediz Hun, "Birlik beraberliğimizin çok nemli olduğunu, zor günlerde, gençlerimizi yitirmekte olduğumuz günlerde bir birimizi sevgiyle, bağlılık içinde kucaklamamızın önemini vurgulamak üzere destek vermek için buradayım" dedi.

Ressam İsmail Acar yemekte Hükümet'in izleyeceği kültür politikalarının görüşüleceğini belirterek, kendilerinin de bu konuda görüşlerini ortaya koyacağını aktardı.

MUTLAKA CİDDİ ADIMLAR ATILMASI LAZIM

Yönetmen Osman Sınav ise Başbakan Davutoğlu'nun bir kültür sanat paketi açıklayacağını belirterek, "Şahsi bir görüşme değil, tabii ki kültür ve sanat paketi açıklayacak Sayın Başbakan. O konuda biz de bu paketten haberdar olacağız. Neler yapabiliriz? Ülkemizle, gündemimizle ilgili, ülke gündemiyle, kültür ve sanat alanında nasıl bir misyon üstlenmemiz lazım, düşüneceğiz tabii ki bakacağız. İnşallah iyi şeyler. Çünkü kültür ve sanat adına, ülkenin gündemi ne olursa olsun mutlaka ciddi adımlar atılması lazım. Yani illa siyasi gündem her şeyi belirlememeli. Kültürel sanat adına atılacak adımlar da çok önemlidir. Asıl geleceği belirleyecek olan şey, kültür ve sanat alanındaki gündemdir. Bunun farkına varılır diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)