BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDolmabahçe ekibinden bir tek o kaldı!----

Dolmabahçe ekibinden bir tek o kaldı!

Dolmabahçe ekibinden bir tek o kaldı!
25 Mayıs 2016 - 08:41 www.finansgundem.com

Yeni kabine açıklandıktan sonra Dolmabahçe mutabakatı tartışmaları yeniden gündemde...

Binali Yıldırım'ın başbakanlığındaki 65. Hükümet'te en dikkat çeken değişikliklerden biri Dolmabahçe mutabakatı fotoğrafında yer alan Yalçın Akdoğan ve Mahir Ünal'ın yer almaması oldu.

Türkiye'nin 65. hükümeti, beklenen değişikliklerin yanı sıra sürpriz kararları da ortaya koydu. Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu döneminin önemli bazı isimlerini kabinede tutarak, 'bütünlük' mesajı verdi. Mehmet Şimşek ve Lütfi Elvan'ın kabinede tutulması, Recep Akdağ'ın yeniden kabineye alınması, Yıldırım'ın 'sürpriz karması' olarak nitelendirildi. Yeni 9 bakan kabineye girerken, 4 bakanın görev yeri değişti.

DOLMABAHÇE EKİBİ GİTTİ

Yeni kabinede görev verilmeyen isimler arasında en dikkat çekicileri, eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile kabinede kısa süre görev yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal oldu. Son dakikada yeni Bakanlar Kurulu'nda kalacakları iddia edilen bu isimlerin yer almayışı sürpriz olarak nitelendirildi. İki ismin de Dolmabahçe mutabakatı olarak adlandırılan ve HDP'lilerle çözüm süreci bildirisinin açıklanmasıyla sonuçlanan fotoğraftaki iki bakan olması dikkat çekti.

EFKAN ALA DEVAM EDİYOR

Aynı fotoğraf karesinde yer alan Efkan Ala ise İçişleri Bakanlığı koltuğunu korumayı başardı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)