BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar/TL güne 7.87 seviyesinden başladı----

Dolar/TL güne 7.87 seviyesinden başladı

Dolar/TL güne 7.87 seviyesinden başladı
13 Ekim 2020 - 08:13 www.finansgundem.com

Dolar/TL 7,87 seviyesinden işlem görüyor, Türkiye'de sanayi üretimi, ABD'de enflasyon izlenecek

Türkiye'de sanayi üretimi, ABD'de enflasyon verisinin izleneceği yeni güne Dolar/TL 7,87 seviyesinden başladı. Euro/TL 9,29 seviyesinden işlem görüyor.

Foreks tarafından yapılan ankette Ağustos ayı için takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi yıllık beklentisi yüzde 6,1, arındırılmamış beklentisi yüzde 10,6 artış yönünde oluştu. TÜİK verileri saat 10.00'da açıklayacak.

Sağlık Bakanlığı son 24 saatte 58 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 8 bin 895’e yükseldiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İtalya’da korona virüs salgınında vaka sayılarının yeniden artışa geçmesi üzerine hükümet, salgınla mücadelede yeni önlemler almaya hazırlanıyor.

Beyaz Saray doktoru, ABD Başkanı Donald Trump’ın korona virüs testinin üst üste negatif çıktığını ve virüsü başkalarına bulaştırma olasılığının olmadığını söyledi.

Çin Gümrük İdaresi verilerine göre Çin'in ticaret fazlası Eylül beklentilerin altında kalarak 37,0 milyar dolar oldu. Ağustos ayında 58,9 milyar dolar olan ticaret fazlasının Eylül'de 58,4 milyar dolar olacağı tahmin ediliyordu.

G7, Facebook'ın dijital para Libra ihracının uygun regülasyon sağlanana kadar başlamaması gerektiğini savundu.

Japonya Maliye BAkanı Taro Aso, G7 maliye bakanlarının bugün içinde telekonferans yolu ile bir araya geleceklerini ve toplantı sonrasında ortak bir bildiri yayınlayacaklarını söyledi. 

Medikal haber sitesi STAT'ın haberine göre Johnson & Johnson, bir katılımcının hastalanması sonrasında korona virüs aşısı testlerini geçici olarak durdurdu.

G20 dönem başkanı Suudi Arabistan'ın verdiği bilgiye göre, G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları yarın sanal bir toplantı gerçekleştirecekler. 

Çin'de 13, Güney Kore'de 69 yeni korona virüs vakası tespit edildi.

Almanya'da son 24 saatte 4 bin 122 korona virüs vakası tespit edildi.

BD'de son 24 saatta 41 bin 688 yeni korona virüs vakası tespit edildi.

TÜİK ciro endeksleri, perakende satış endeksleri verilerini açıklayacak (10.00).

ABD'de NFIB küçük işletmeler iyimserlik endeksi (13.00), tüketici fiaytları (15.30), REDBOOK perakende satışlar (15.55), IBD/TIPP ekonomik iyimserlik endeksi (17.00), API petrol stokları (23.30) verileri takip edilecek.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) aylık 'Petrol Piyasası Raporu' açıklanacak.

Uluslararası Para Fonu(IMF), dünya ekonomik görünümü ve küresel finansal istikrar raporu hakkında basın toplantısı gerçekleştirecek(15.30).

Avrupa Birliği(AB) bakanları, Brexit zirvesi öncesi ticaret görüşmelerini tartışacaklar.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)