BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar için yeni tahmin!----

Dolar için yeni tahmin!

Dolar için yeni tahmin!
02 Kasım 2015 - 11:11 www.finansgundem.com

Societe Generale, dolar/TL'nin 200 günlük hareketli ortalaması olan 2.72 seviyesini test edebileceğine kaydetti

Societe Generale'in gelişen piyasa stratejisti Roxana Hulea, "AK Parti'nin seçim zaferinin ardından istikrarlı bir hükümetin kurulması, dolar/TL'nin 2.72'deki 200 günlük hareketli ortalamasını kısa süreliğine test etmesine yol açabilir" dedi.
 
Notta, Türk Lirası'nın özellikle Güney Afrika randı olmak üzere, diğer yüksek faizli paralara göre daha iyi performans göstermesinin beklendiği vurgulandı.
 
Hulea, Türk varlıklarının son dönemdeki performansının halihazırda "ön yüklemeli bir iyimserlik taşmasını" yansıttığını kaydetti ve "Ancak diğer bir AK parti hükümetine ilişkin orta vadeli beklentiler şimdiye kadar olduğundan daha fazla zorlu olabilir" dedi.
 
Hulea, "Fed'in faiz artırımına gideceği endişeleri ile birlikte, lokal varlıklarının para politikasının bağımsızlığına yönelik tehditlere ilişkin tepkilerinin yeniden balamasını bekliyoruz" şeklinde görüş bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)