BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar güne nasıl başladı, neler izlenecek?----

Dolar güne nasıl başladı, neler izlenecek?

Dolar güne nasıl başladı, neler izlenecek?
29 Eylül 2020 - 08:05 www.finansgundem.com

Dolar/TL güne 7,81 seviyesinden başladı, YEP ve Trump-Biden izlenecek

Yeni Ekonomik Program(YEP) ile ABD'de Trump-Biden tartışmasının izleneceği yeni güne Dolar/TL 7,81 seviyesinden başladı. Euro/TL 9,13 seviyesinden işlem görüyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Yeni Ekonomi Programı 2021-2023 Lansman Toplantısı"nı gerçekleştirecek (11.00). 

ABD Başkanı Donald Trump ve Demokrat Parti’nin Başkan adayı Joe Biden bu akşam (TSI yarın sabaha karşı 04.00) tartışma programında karşı karşıya gelecekler. 

Sağlık Bakanlığı son 24 saatte 65 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 8 bin 62’e yükseldiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile telefonda görüştü. 

ABD Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Partili Başkanı Nancy Pelosi, Başkan Trump hakkındaki vergi kaçırma iddialarının bir "ulusal güvenlik sorunu" olduğunu söyledi. 

Pelosi: Trump'ın vergileri ulusal güvenlik sorunu

Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester, büyümeyi daha kapsayıcı hale getirecek adımlar atılmadıkça ABD ekonomisinin tam olarak toparlanamayacağını savundu. 

Arjantin, nominal değeri üzerinde ihrac edilmiş olan ABD Doları ve euro cinsinden tahvillere (Par) bu hafta faiz ödemesi yapacağını duyurdu. 

Rusya Merkez Bankası, ekonominin bu yıl Temmuz'da öngörülen yüzde 4,5-5,5 aralığından daha az daralmasını beklediklerini bildirdi. 

South China Morning Post gazetesinin haberine göre Çin, Washington ile Pekin arasında Ocak ayında yapılan Faz 1 ticaret anlaşmasında ifade edilen ABD'den tarım ürünleri ithalat hedefini yakalama yolunda değil.

Dünya Bankası, korona virüs salgınının Çin'in de dahil olduğu Doğu Asya ve Pasifik bölgesinde 50 yılın en yavaş ekonomik büyümesine yol açmasının beklendiğini bildirdi. 

Çin'de 12, Güney Kore'de 38 yeni korona virüs vakası tespit edildi.

ABD'de son 24 saatte 37 bin 719 yeni korona virüs vakası tespit edildi.

ABD Başkanı Donald Trump ve Demokrat Parti’nin Başkan adayı Joe Biden, yarın sabaha karşı TSI 04.00'te tartışma programında karşı karşıya gelecekler. 

Nefes kesen yarışta Biden kıl payı önde

TÜİK motorlu kara taşıtları, ekonomik güven endeksi verilerini açıklayacak (10.00).

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK), Ağustos ayına ilişkin bankacılık sektörü verilerini yayımlayacak (14.00).

ABD'de öncü mal ticareti (15.30), REDBOOK perakende satışları(15.55), S&P Case Shiller Konut Fiyatları (16.00), Conferance Board tüketici güven endeksi (17.00), Dallas Fed Teksas hizmet sektörü endeksi (17.30) ve API petrol stokları (23.30) verileri izlenecek. 

New York Fed Başkanı John Williams, 2020 ABD Hazine Piyasası Sanal Konferansında konuşma yapacak (16.15). 

Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, Resmi Para ve Finans Kurumları Forumu'nda konuşacak (16.30). 

İngiltere Merkez Bankası(BoE) Başkanı Andrew Bailey, Queen's Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı çevrimiçi bir etkinlikte konuşacak (17.00). 

New York Fed Başkanı John Williams, Fisher Center for Real Estate and Urban Economics Toplantı Serisinin sanal etkinliğinde konuşacak (20.00). 

Fed Başkan Yardımcısı Randal Quarles, Harvard Hukuk Fakültesi ve Uluslararası Finans Programında konuşma yapacak (20.00).

Fed Başkan Yardımcısı Randal Quarles, Maryland Üniversitesi Finans Politikası Merkezi tarafından düzenlenen sanal seminerde konuşma yapacak (22.00). 

Dünya genelinde virüsten ölüm sayısı 1 milyonu aştı

Hazine her 100 TL borç ödeme için 260 lira borçlandı

Bandrolde yerli ve milli oyun

New York borsası günü artıda tamamladı

Avrupa borsaları bankacılık sektörü öncülüğünde yükseldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)