BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar düşüşünün dördüncü gününde----

Dolar düşüşünün dördüncü gününde

Dolar düşüşünün dördüncü gününde
29 Ekim 2014 - 17:45 www.finansgundem.com

Dolar, ABD'de ekonomik toparlanmanın belirsizliği ile Fed'in gelecek yıl faiz arıtırımına gideceği iddiaların azalması üzerine düşüşünü sürdürdü

Dolar, ABD'de ekonomik toparlanmanın belirsizliği ile Fed'in gelecek yıl faiz arıtırımına gideceği iddiaların azalması üzerine düşüşü dördüncü güne taşıyarak, Temmuz'dan bu yana en uzun düşüş periyodunu kaydediyor. 

ABD dayanıklı tüketim malları siparişleri verisinin beklenmedik şekilde gerilemesinin ardından sepet karşısında 1 haftanın en düşük seviyesine dokundu. Fed bugün iki günlük toplantıyı sonlandırarak kararları açıklayacak, ABD merkez bankası Eylül ayında yaptığı açıklamada ekonominin gelişmeye devam etmesi halinde parasal genişlemenin bu ay sonlandırılabileceğini belirmişti. Norveç kronu beklentinin üzerinde gelen işsizlik verisi ile geriliyor. Brezilya reali ise 16 önemli para birimi karşısında düşüşü ikinci güne taşıdı. 

ABD dolarının 10 önemli para birimi karşısındaki hareketlerini izleyen Bloomberg Spot Dolar Endeksi, yüzde 0.1 gerileyerek New York saati ile 09:56'da 1,061.97 puan oldu. Endeks 1,061.96 puan ile 21 Ekim'den bu yana en düşüğe dokundu. 

Dolar euro karşısında son üç gündeki yüzde 0.7'lik düşüşün ardından 1.2743 dolar seviyesinde. Dolar yen karşısında ise 108.14 yenden işlem görüyor. Yen euro karşısında 137.80 yenden alıcı bulurken, 137.82 ile 9 Ekim'den bu yana en zayıf seviyeyi gördü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)