BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar düşüşünü sürdürdü----

Dolar düşüşünü sürdürdü

Dolar düşüşünü sürdürdü
10 Eylül 2013 - 10:53 www.finansgundem.com

Rusya'nın Suriye'nin kimyasal silahlarına yönelik teklifinin güvenli varlık taleplerini azaltmasıyla dolar dünkü düşüşünü devam ettirdi

ABD doları, Rusya'nın Suriye'nin kimyasal silahlarına yönelik teklifinin ABD'nin askeri müdahalesini önleyebileceği düşüncesinin güvenli varlık taleplerini azaltmasıyla, önemli para birimleri karşısında dünkü düşüşünü devam ettirdi.
ABD Başkanı Barack Obama bugün Suriye rejiminin siviller üzerinde kimyasal silah kullanımının yanıtsız kalması hâlinde ABD'nin güvenliğinin tehlikede olacağını ortaya koymak için televizyondan konuşma yapacak. Japonya Merkez Bankası'nın geçtiğimiz ayki toplantısının tutanaklarının, politika yapıcıların parasal genişlemenin etkilerinin devreye girmeye başladığı konusunda anlaştığını ortaya koyması üzerine euro karşısında 2 haftanın en düşüğüne geriledi. Avustralya ve Yeni Zelanda dolarları, Çin'den gelecek verinin, ülkenin toparlanma sinyallerini destekleyebileceğinin düşünülmesiyle 2 gündür devam eden kazançlarını genişletti.
"ABD'nin Suriye konusuna girmesinin önlenmesi için böyle bir anda bir yol belirdi" diyen Westpac Banking Corp.'un kıdemli döviz stratejistlerinden Sean Callow, Çin'den gelen rakamlar beklentiler dahilindeyse bu kazançların sürdürülebileceğini söyledi.
Dolar, euro karşısında dün yüzde 0.6 zayıflamasının ardından bugün Tokyo saati ile 13:21'de yüzde 0.1 değer kaybederek 1.3264'e geriledi. Dolar, dün euroya karşı 1.3281 düzeyinden 29 Ağustos'tan bu yana en düşüğünden fiyatlanmıştı. ABD doları, yen karşısında büyük bir değişiklik kaydetmedi ve 99.62'de seyretti. Avrupa'nın ortak para birimi, yen karşısında 131.99'dan 132.13'e çıktı. Euro, erken saatlerde 132.23 yenden 26 Ağustos'tan bu yana en yükseğine çıkmıştı.
JPMorgan G-7 Volatilite Endeksi 9.13 puan ile 9 Ağustos'tan bu yana en düşüğünde seyretti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)