BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDolar 11 lirayı geçti, Berat Albayrak Paris'e gitti----

Dolar 11 lirayı geçti, Berat Albayrak Paris'e gitti

Dolar 11 lirayı geçti, Berat Albayrak Paris'e gitti
19 Kasım 2021 - 07:57 www.finansgundem.com

Dolar kurunun 11 TL'yi gördüğü şu günlerde Berat Albayrak'ın Paris'te tatil yaparken görüntüleri ortaya çıktı. Albayrak'ın Kutsal Kalp Bazilikası’nda fotoğraf çektirdiği görüldü.

Dolar kurunun 11 TL'yi gördüğü şu günlerde Berat Albayrak'ın Paris'te tatil yaptığı ortaya çıktı. 8 Kasım 2020 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden Instagram hesabından paylaştığı metinle istifa eden Berat Albayrak, uzun bir aradan sonra Paris’te tatil yaparken görüntülendi. Albayrak, "Maaşını dolarla mı alıyorsunuz", "Dolar 10 lira olacak ya" sözleriyle tepki çekmişti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak istifasının ardından uzun bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Hakkında birçok iddia ile gündeme gelen Berat Albayrak istifasının ardından İstanbul Süleymaniye Camii karşısında Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile kuru fasulye yerken görüntülenmişti.

Son günlerde de hakkında kitap yazacağına dair haberler çıkan Berat Albayrak bu kez Paris’te görüntülendi. Fotoğraflarda Berat Albayrak’ın eşi ve çocuklarıyla şehri gezdiği görülüyor.

Albayrak'ın Kutsal Kalp Bazilikası’nda fotoğraf çektirdiği görüldü

Uluslararası basın TL'nin değer kaybı için ne yazdı?