BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDolandırıcılık üzerine bilirkişi 3.5 milyon dolandırıldı----

Dolandırıcılık üzerine bilirkişi 3.5 milyon dolandırıldı

Dolandırıcılık üzerine bilirkişi 3.5 milyon dolandırıldı
09 Mart 2021 - 15:04 www.finansgundem.com

69 yaşındaki emekli mali müşavir Hatice Hanım, katıldığı TV programında kendisinden 35 yaş küçük bir kişi tarafından evlilik vaadiyle 3.5 milyon TL dolandırıldığını itiraf etti.

ATV’de yayınlanan 'Esra Erol'da' programına katılan 69 yaşındaki emekli mali müşavir Hatice Hanım, kendisinden 35 yaş küçük Mehmet A. tarafından evlilik vaadiyle 3.5 milyon TL dolandırıldığını söyledi.
Daha önce dolandırıcılık üzerine de bilirkişi raporu yazdığını söyleyen Hatice Hanım, kendisini dolandıran kişinin ünlü bir ailenin üyesi olduğunu, pırlanta ve altın işleriyle uğraşan bir holdingde çalıştığını söylediğini anlattı.

YÜZ AMELİYATI YALANI

Yedi kez buluştuğu, kendisini 52 yaşında tanıtan Mehmet A.'ın çok genç göründüğünden şüphelendiğini söyleyen Hatice Hanım, "Genç göründüğünü söyleyince, bir trafik kazası geçirdiğini bu kazada eşini kaybettiğini, yüzünün kazada dağıldığını ve plastik cerrahların birçok kez ameliyatla düzelttiği yalanını söyledi" dedi.

Hatice Hanım'ın 52 yaşında sandığı Mehmet A.'ın gerçekte 33 yaşında olduğu çıktı.

Değerli bir taşınmazı üzerine yapılacağı konusunda kandırılan yaşlı kadın, defalarca kez Mehmet A. isimli adama para gönderdiğini, bir süre sonra şüphelenmeye başladığını ve başına gelenleri sorgulamaya başlayınca da evlilik vaadiyle kandırıldığını anladığını dile getirdi.

Gelişmişte olan ülke paralarına tahvil tehdidi

 

Kripto cennetleri düzenleyicilerden kaçanlara kucak açıyor

 

Euro Bölgesi’nde istihdam son çeyrekte arttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)