BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoktorlar şaşkın: İlk "grip/Kovid-19" vakası----

Doktorlar şaşkın: İlk "grip/Kovid-19" vakası

Doktorlar şaşkın: İlk grip/Kovid-19 vakası
02 Ocak 2022 - 08:32 www.finansgundem.com

Kovid-19 salgınına karşı sıkı önlemlerin alınmasına karşın vaka sayılarının son dönemde arttığı İsrail'de bilim dünyasını endişelendiren bir olay yaşandı. Uzmanlar ilk "grip/Kovid-19" vakasının hamile bir kadında çıktığını açıklandı.

Bilim dünyasını şaşırtan ve endişelendiren bir gelişme İsrail’de yaşandı… İsrail’de görevli bilim insanları ve doktorlar çok nadiren görülen grip/corona vakasının ülkede hamile bir kadında tespit edildiğini açıkladı.

Petach Tikva kentindeki Beilinson Hastanesi’ne giden hamile kadının corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıklayan yetkililer aynı anda grip (influenza) hastalığına da yakalandığını tespit etti. Bilim insanları iki hastalığa aynı anda yakalanmanın hastalığın gidişatını nasıl etkileyeceğini takip ederken doktorlar İsrail basınına açıklamalarda bulundu.

Profesör Arnon Vizhnitser, “Hastaneye gelir gelmez grip ve corona virüsü testi yapıldı ve ikisi de pozitif çıktı. Hatta daha sonra tekrar kontrol ettik. Her iki hastalık da aynı. İkisi de virüs ve ikisi de üst solunum yoluna saldırdığı için nefes almada zorluk yaratıyor” dedi.

Vizhnitser, ülkede grip olan hamile hasta sayısında giderek bir artış yaşandığına da dikkat çekti.
(Sözcü)

Yerli ve milli KOVİD-19 tanı kiti kullanıma sunuluyor

İngiltere 2022'ye Kovid-19'un gölgesinde girdi

JP Morgan: Omikron küresel ekonomiyi sarsmayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)