BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDoktor Kıyamet'ten resesyon uyarısı----

Doktor Kıyamet'ten resesyon uyarısı

Doktor Kıyamet'ten resesyon uyarısı
03 Temmuz 2016 - 15:25 www.finansgundem.com

Piyasalara yönelik kötümser yorumlarıyla adı Doktor Kıyamet olarak anılan yatırım danışmanı Marc Faber’den yine önemli uyarılar geldi.

Piyasalara yönelik kötümser yorumlarıyla bilinen ve Doktor Kıyamet olarak anılan yatırım danışmanı Marc Faber, CNBC’de katıldığı bir programda yine önemli uyarılarda bulundu. Faber, varlık piyasalarında yeni risklerin yaklaştığını ve küresel anlamda büyük bir resesyonun yaşanacağını söyledi.

Faber, “Merkez bankalarının varlık fiyatlarını yükseltme çabalarında dev bir varlık balonu yaratmalarından endişe duyuyorum ve bu dev bir balon. Bu balon çok kötü bir şekilde patlayacak ve yatırımcılar için büyük sermaye kayıpları yaratacak ve kısa vadede borsalarda kazançlar azalacak” dedi.

Ünlü yatırımcı, küresel ekonomi için uzun vadede yazdığı felaket senaryolarından teknoloji, biyoteknoloji ve internetle ilgili şirketlerin etkilenmeyeceğini ifade etti.

Önümüzdeki dönemde herkesin altın ve gümüş şirketlerine yatırımlarını artırması gerektiğini söyleyen Faber, “Kıymetli metaller önümüzdeki yıllarda diğer finansal varlıkları geride bırakacak” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)