BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoktor çiftin takı kavgasında silahlar konuştu----

Doktor çiftin takı kavgasında silahlar konuştu

Doktor çiftin takı kavgasında silahlar konuştu
26 Eylül 2021 - 10:14 www.finansgundem.com

İkisi de doktor olan genç çift, düğünden 10 gün sonra takıların kimde kalacağı konusunda tartıştı. Ailelerin de karıştığı kavgada gelinin babası, damadına ve dünürlerine kurşun yağdırdı.

Trabzon Ortahisar'da ikisi de doktor olan Burcu K. ve Ümit K. çifti, 11 gün önce dünya evine girdi. Yeni evli çift iddiaya göre dört altın bilezik yüzünden tartıştı. Bileziklerin damadın ailesinde mi yoksa gelinde mi kalacağı konusundaki anlaşmazlığa evdeki aileler de dahil oldu. Bir süre sonra tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü.

ERKEK TARAFI HASTANELİK
Kastamonu'dan geldiği öğrenilen gelinin babası emekli astsubay Bahri B. silahını çekerek damadına, dünürü Hasan K., dünürünün eşi Meryem K. ve damadın kardeşi Edanur K.'ya ateş etti. Kız babasının silahından çıkan kurşunlarla yaralanan 4 kişilik aile, hastanede tedaviye alındı. Gözaltına alınan saldırgan, "Kızımla telefonla konuşurken canının sıkkın olduğunu anlayıp evine geldim. Üzerime yürüdüler, silahımı çektim" dedi.
(Gürkan Ata /Akşam)

Damada 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknotlar takıldı

 

Fransa'da düğün konvoyu oluşturan Türklere 10 bin euro ceza

 

Düğünde hatalı çekim yapan kameramana ceza

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Calıkuşu26 Eylül 2021 12:21

    Evlilik artık cagdısı ortacağ geleneği din ticareti para çıkara dönmüş güncellenmesi gerekir birtek günümüzde huzur içinde olan evlilik yok hemen hergün artık zaman içinde birbirlerini katletmeyen haber yok olan çocuklarda ebeveynlerini birbirlerini yiyorlar bitmiş olan zoraki gelenek görenek din adı altında günümüzde sürünen bir kurum maalesef gerçek olan