BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDoğuş kirası yüksek diye o binadan çıktı----

Doğuş kirası yüksek diye o binadan çıktı

Doğuş kirası yüksek diye o binadan çıktı
06 Şubat 2015 - 15:02 www.finansgundem.com

Doğuş Perakende Bağdat Caddesi’nde bulunan Emporio Armani’yi sessiz sedasız kapattı

Son dönemde yeme-içme sektöründeki adımlarıyla gündeme gelen Doğuş Grubu moda perakendesinde de önemli markaların temsilcisi.

Grup yeme içme sektöründe büyürken, perakende ve moda alanında daha temkinli gidiyor. Grup şirketlerinden Doğuş Perakende, 1997’de Emporio Armani ve Gucci markalarının franchise haklarını alarak, bu markaların Türkiye’deki ilk mağazalarını Nişantaşı’nda tarihi Maçka Palas binasında açmıştı.

Ancak daha sonra bu mağazaları kapatıp Abdi İpekçi Caddesi’ndeki daha büyük altı katlı bir mağazaya taşıdı. Şirket, 2007’de Armani Jeans ve Gucci’yi İstinyePark’ta müşterileri ile buluşturdu. 2010’da ise Emporio Armani, Ankara’daki Panora AVM’de bir mağaza açtı.

Doğuş Perakende 2012’de ise Armani Caffe’nin de bulunduğu Emporio Armani’yi Bağdat Caddesi’nde açtı. Ancak geçen yılın son günlerinde mağaza sessiz sedasız kapandı.

Öğrendiğimize göre, mağazanın bulunduğu bina sahibiyle kira konusunda anlaşamayan Doğuş buradan çıkmayı tercih etmiş.

Emporio Armani’nin çıktığı bina tümüyle yeniden kiralık. Zemin artı dört katı bulunan binanın 2 bin metrekare kullanım alanı bulunuyor. Mülk sahipleri aylık 130 bin dolar artı KDV kadar kira istiyor.

Para Dergisi
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)