BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDoğuş Hindistan'da büyük iş alabilir----

Doğuş Hindistan'da büyük iş alabilir

Doğuş Hindistan'da büyük iş alabilir
01 Mayıs 2017 - 08:29 www.finansgundem.com

Doğuş Grubu, Hindistan'da yol yapım işini almak için çabalıyor

Afrika-Orta Asya-Ortadoğu üçgeninde başarılı işlere imza atan Türk inşaat şirketleri sınırlarını Asya’nın güneyine doğru genişletiyor. Bu firmaların arasında en dikkat çekeni ise Doğuş İnşaat. Son birkaç yıl içinde Hindistan’da projeler üstlenmeye başlayan Doğuş İnşaat, Mumbai’de yeni bir proje için yarışıyor. Dünya Gazetesi'nin haberine göre, Princess Caddesi’nde yer alacak proje sahil şeridinde 4 şeritli bir yolunu kapsıyor. Bu projede 10 kilometrelik bir yol çalışması yapılacak. Projede Doğuş’un rakipleri ise Kore’den SK, Daewoo, Hyundai ile Çin’den Gezhouba Group gibi köklü ve güçlü firmalar.

Bu ikinci projesi

Son olarak Doğuş İnşaat geçen yıl Mumbai’de, yapılacak olan MML-3 Projesi’nin 3. kısım sözleşmesini imzalamıştı. Toplam bedeli yaklaşık 21.8 milyon dolar olan proje kapsamında; Mumbai Merkez Tren İstasyonu ile Worli arasında toplam 5 bin metre uzunluğunda 5 istasyonlu tünel inşaatı yapacak. Proje 2021’de tamamlanacak.

Hindistan’daki inşaat alanında Türk şirketleri pek iş üstlenemiyor. Cumhurbaşkanı Mukherjee’nin davetlisi olarak Hindistan’a giden Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki Türkiye heyetinin ziyareti bu anlamda oldukça önemli.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)