BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDoğuş Grubu'ndan örnek davranış----

Doğuş Grubu'ndan örnek davranış

Doğuş Grubu'ndan örnek davranış
23 Eylül 2014 - 10:55 www.finansgundem.com

Doğuş Grubu, Soma maden felaketinde hayatını kaybeden madencilerin çocuklarına üniversite eğitimleri boyunca burs sağlayacağını açıkladı

Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamada, Soma’da 13 Mayıs tarihinde meydana gelen maden felaketinde hayatını kaybeden madencilerin yüksek öğrenim çağına gelmiş veya halen yüksek öğrenimini sürdüren çocuklarına, üniversite eğitimleri boyunca burs sağlanacağı belirtildi.

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda başlatılan yardım faaliyetleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Protokole göre Ferit F. Şahenk, halihazırda üniversitelerde eğitim gören ve 2014 – 2015 öğretim döneminde üniversiteye başlayacak öğrenciler ile beraber, şu an lise son sınıfta okuyan, üniversiteye hazırlanan öğrencilere de burs vererek, eğitim masraflarının karşılanmasına katkıda bulunacak.

Doğuş Grubu, grup şirketleri ve çalışanları nezdinde gönüllülük esasına dayalı bir sosyal yardım projesi başlattı.

‘Soma için hep birlikte’ sloganıyla yola çıkan Doğuş Grubu, bölgenin sağlık, barınma ve sosyal ihtiyaçlarına katkıda bulunmak için AFAD ile bir protokol imzaladı.

Bu protokole göre, kazada hayatını kaybeden madencilerin ailelerinin ikamet edeceği, 301 adet tam donanımlı konut inşa edilerek bölgede bir mahalle oluşturulacak.

Bu alanda konutların yanı sıra ilköğretim okulu ve çocuk parkı da yapılacak. İnşa edilecek söz konusu alanlardan başta mahalle sakinleri olmak üzere, tüm madenci aileleri ve bölge halkı da yararlanabilecek. Mahallenin kurulması ile ilgili hazırlıklar devam ediyor.

Doğuş Grubu, Soma’da yakınlarını kaybedenler için çalışmalarını sürdürecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)