BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğuş Grubu ve Şahenk’ten Soma’ya büyük yardım ----

Doğuş Grubu ve Şahenk’ten Soma’ya büyük yardım

Doğuş Grubu ve Şahenk’ten Soma’ya büyük yardım
16 Mayıs 2014 - 14:52 www.finansgundem.com

Doğuş Grubu patronu Şahenk, acılı ailelerin üniversitede okuyan öğrencilerinin tüm masraflarını karşılayacak

Doğuş Grubu, Türkiye’yi derinden yaralayan maden faciasıyla sarsılan Soma'nın sağlık, barınma ve sosyal ihtiyaçlarına katkıda bulunmak için bir sosyal yardım projesi başlattı. Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamada, Grubun,Soma’daki elim olayın üzüntüsünü derinden hissettiği belirtildi.Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk te, ocağına ateş düşen ailelerin çocuklarınını üniversite eğitimlerini karşılama sözü verdi.

DOĞUŞ GRUBU’NUN AÇIKLAMASI

Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamada, Grubun, Soma’daki elim olayın üzüntüsünü derinden hissettiği belirtildi. Doğuş Grubu ve çalışanlarının, geride kalanların yaralarını sarmaya yardım edebilmek için harekete geçtiği ifade edilen açıklamada, "Grubumuz Soma'nın sağlık, barınma ve sosyal ihtiyaçlarına katkıda bulunmak adına bir sosyal yardım projesi başlatmıştır. Bu proje, Doğuş Grubu ve Ailesi’nin her seviyesindeki fertlerinin gönüllü katkılarıyla gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.

FERİT ŞAHENK: ŞAHSEN YARDIM EDECEĞİM

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de Soma’da meydana gelen elim olayın üzüntüsünün milletçe yaşandığını dile getirdi. Şahenk, şunları kaydetti:
"Hayatını kaybeden madencilerimize rahmet, ailelerine sabır, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Böylesine acı olayların bir daha tekrarlanmamasını gönülden temenni ediyorum. Şimdi ne yaparsak yapalım, gidenler dönmeyecek; paylaşacaklarımız geride kalanlarla sınırlı olacak. Grubumuzun Soma’ya yapacağı yardımların yanı sıra ben de şahsen, ocağına ateş düşen ailelerin yüksek öğrenim çağına gelmiş veya halen yüksek öğrenimini sürdüren çocuklarının, üniversite eğitimleri boyunca masraflarını karşılamayı arzu ve taahhüt etmek istiyorum.”
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ortalama yaş 3016 Mayıs 2014 19:50

    Yılmaz aksoy haklı.bende bir ilave yapayım;maden şehitlerinin yaşları 20-35 arası,zaten bu yaşlarda ünüversite çağında çocukları olamaz.

  • zorba16 Mayıs 2014 19:20

    öptüğünüz mabatlardan elde ettiğiniz milyarlık ihalelerden sonra lütuf buyurmuşlar ! rabbim bizi aynı topraktan mı yarattı!

  • eren16 Mayıs 2014 18:54

    yardım yapmak cok güzel ALLAH herkesden razı olsun keşke bu yardım severligi vatan icin canını feda eden şehit aileleri icinde yapmış olsanız.ama her şey gösteriş işte

  • Gariban İşçi16 Mayıs 2014 18:11

    İŞ GÜVENLİĞİ(!) HAYAT DEMEKTİR...

  • ERSİN16 Mayıs 2014 17:50

    Bırakın bu şowları artık kimse yemiyor yardımın reklamı olmaz

  • irfan16 Mayıs 2014 16:04

    Çok güzel bir karar. İnş.lah aynı sağ duyuyu diğer patronlarda düşünür ve uygular.

  • jan7216 Mayıs 2014 15:49

    böyle göstermelik yardımlar yerine, o çocukları babasız bırakmayacak derece, işçilere emeğe saygılı olun, işgüvenliğine yatırım yapın

  • Yılmaz aksoy16 Mayıs 2014 15:32

    Bu kadarda duygu sömürüsü olmaz beah üç beş çocuğu bu gün bir hayırsever sıradan vatandaş okutuyor Koskoca Ferit Şahenk madem tüm öğrencilerini okut olmazz baktı kırsal kesim zaten okuyan çocuğuda azdır Üniversitede okuyanlar diyerek hem keseye hasar vermeyecek hemde Nammmmm olsun