BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğubayazıt Belediye Başkanı tutuklandı----

Doğubayazıt Belediye Başkanı tutuklandı

Doğubayazıt Belediye Başkanı tutuklandı
05 Şubat 2017 - 11:39 www.finansgundem.com

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında Doğubayazıt Belediye Başkanı Özbay'ın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı.

Ağrı, İstanbul ve Şanlıurfa düzenlenen terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik  operasyonda gözaltına alınan, aralarında DBP'li Doğubayazıt Belediye Başkanı  Murat Rohat Özbay, Başkan Yardımcısı Delal Tekdemir ile Belediye Meclis üyeleri M.E, Z.A.K, B.E, H.K. ve B.Ç'nin  emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, "terör  örgütü propagandası yapmak", "terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak"  suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Ağrı  merkezli İstanbul ve Şanlıurfa'da 23 Ocak'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda  aralarında DBP'li Belediye Başkanı Özbay, Başkan Yardımcısı Tekdemir ile belediye  meclis üyelerinin de bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alınmıştı. Dün adliyeye sevk  edilen 7 zanlıdan 5'i tutuklanmış, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest  bırakılmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)