BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğu ve Güneydoğu haricinde tek düşük riskli il Uşak oldu----

Doğu ve Güneydoğu haricinde tek düşük riskli il Uşak oldu

Doğu ve Güneydoğu haricinde tek düşük riskli il Uşak oldu
01 Mart 2021 - 22:49 www.finansgundem.com

Uşak, Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı haritada Doğu ve Güneydoğu haricinde tek 'düşük riskli il' oldu.

Sağlık Bakanlığı illerin risk değerlendirme kriterlerine göre 4 kategoriye ayrıldığı haritayı paylaştı. Buna göre mavi renkle kategorize edilen 'riski düşük iller'de Doğu ve Güneydoğu şehirleri dikkat çekti. Dikkati çeken bir başka şehir ise kuzey komşusu Kütahya'nın 'yüksek riskli' ve diğer komşularının 'orta riskli' olarak çevrelediği Uşak'ın 'düşük riskli' mavi renkte yer alması oldu.

İLLER 4 KATEGORİYE AYRILDI

Habertürk'ün haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme adımlarını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca risk haritasını paylaştı. İllerin risk değerlendirme kriterlerine göre 4 kategoriye ayrıldığı haritadaki değerlendirmeye göre göre 81 vilayetin düşük riskli mavi, orta riskli sarı, yüksek riskli turuncu ve çok yüksek riskli kırmızı olarak renklere ayrıldı

DOĞU VE GÜNEYDOĞU İLLERİ 'DÜŞÜK RİSK' GRUBUNDA

Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı haritada 81 vilayet şöyle değerlendirildi.

Haritaya göre Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır düşük riskli (mavi) iller kategorisinde yer aldı.

ORTA RİSKLİ İLLER: Ankara'nın yanı sıra, Bursa, Manisa, Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bayburt, Erzurum ve Kars orta riskli (sarı) grupta yer aldı.

YÜKSEK RİSKLİ İLLER: İstanbul ve İzmir'in yanı sıra, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, Muğla, Antalya, Kütahya, Bilecik, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karaman, Mersin, Niğde, Kırıkkale, Kayseri, Kilis, Artvin ve Ardahan yüksek riskli (turuncu) iller oldu.

ÇOK YOKSEK RİSKLİ İLLER: Edirne, Balıkesir, Sakarya, Burdur, Konya, Aksaray, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Osmaniye ve Adıyaman ise çok yüksek riskli (kırmızı) iller olarak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı haritada Uşak, Batı bölgesinde tek 'düşük riskli il' oldu.

BATI BÖLGESİNDE TEK 'MAVİ' RENKLİ İL

Batı bölgesinde kuzey komşusu Kütahya 'yüksek riskli' ve diğer komşuları 'orta riskli' grupta olan Uşak'ın 'düşük riskli' mavi renkte yer alması dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İç Ege'de yer alan Uşak'ın 'düşük riskli' kategori olan mavi renkte yer alması sosyal medyada gündeme oturdu.

UŞAK VALİSİ'NDEN 'REHAVETE KAPILMAYALIM' UYARISI

Uşak Valisi Funda Kocabıyık sosyal medya Twitter üzerinden yaptığı çağrıda "İlimizde azalan vaka sayılarında tekrar artış yaşanmaması için aynı duyarlılıkla rehavete kapılmadan maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim" ifadelerini kullandı.

NORMALLEŞME DÜŞÜK RİSKLİ İLLERDEN BAŞLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından "Hafta sonu sokağa çıkma 

MEB yüz yüze eğitimin detaylarını açıkladı

 

Yeni süreç nasıl işleyecek? Restoranlar kaçta açılıp kapanacak?

 

Sağlık Bakanlığı günlük korona virüs tablosunu açıkladı

 

Hangi kısıtlama, hangi ilde kaldırıldı? İşte detaylar

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)